Kristina Boban
Kristina Boban Foto: Bruno Bilonić

Novi singl Kristine Boban uspješno žonglira i spaja glazbene žanrove, pop i rock, koji uz tekst na engleskom jeziku rezultiraju krajnjem himničnom ugođaju pjesme.


"I'm a Winner" već je deveti singl Kristine Boban nastao u suradnji s višegodišnjim autorom glazbe i stihova većine njezinih pjesama, Ivom Nuićem. Novi singl uspješno žonglira i spaja glazbene žanrove, pop i rock, koji uz tekst na engleskom jeziku rezultiraju krajnjem himničnom ugođaju pjesme. Aranžman pjesme i produkciju potpisuje provjereni Rubikon Sound Factory iz Zagreba.

Evo što je Kristina izjavila povodom novog singla: ''Autor pjesme iskreno opisuje svoj pogled na život, a i ja se savršeno prepoznajem u njemu. Takav stav bi mogla biti vodilja za sve nas, pogotovo u ova nelagodna vremena. Život nas sve s vremenom nauči, npr., da nikada ne odustajemo od naših ciljeva, snova, da budemo pozitivni, iskreni, pravi prijatelji, da ne mrzimo te da smo sami gospodari svoga maloga svijeta i svoje duše. Neke stvari nitko nam ne može oduzeti. Ovakva pozitivna poruka stvarno ne poznaje granice pa je pjesma zato i napisana na engleskom jeziku, kako bi dotakla što više ljudi".

Pjesma "I'm a Winner", kao što i sam naziv govori, himna je hrabrosti, nabijena emocijama koja nosi snažnu poruku. Kristinina izražajna osobnost i kreativnost se iznova reflektira u svakim njenim sljedećim pjesmama koje uvijek vješto uokviri svojom osebujnom interpretacijom.

Prateći videospot uokvirio je redatelj Vojan Koceić, a snimio Bruno Bilonić koji s namjerom prikazuju Kristinu u jednom kadru, naočito mirnu, dok se iznutra događa sasvim nešto drugačije: "Nakana videa i moje uloge u njemu od strane redatelja je bila da se prikažem onakva kakva jesam - izvana mirna, ali ipak pomalo ‘divlja’ iznutra", rekla je Kristina.

Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi!

Dugo već Ninu nismo vidjeli u ovako kratkoj haljini! Noge su u prvom planu, a na Vannin komentar nije ostala dužna