Kristijan Rahimovski s pjesmom 'Postoji li mjesto' pobjednik 61. Zagrebačkog festivala po izboru radijskih urednika!


U prepunom Hypo Centru sinoć je održan 61. Zagrebački festival, na kojem su svoje skladbe publici predstavili najrenomiraniji izvođači estrade. Kristijan Rahimovski s pjesmom 'Postoji li mjesto' pobjednik je Zagrebačkog festivala po glasovima radijskih urednika.

Zgodna trudnica Elena, Ana s leđa i Vannina noga privlačile poglede

Vezani članci Slika nije dostupna Znate li da su se na Farmi zaljubila i dva bračna para? Slika nije dostupna Otkrijte za kime je lud Kristijan Rahimovski - poslušajte novi singl 'Lud za tobom'!

I prije samog održavanja, nekoliko tjedana ranije pjesma 'Postoji li mjesto' držala je sam vrh top ljestvice Zagrebačkog festivala, stoga ovakav završni ishod niti ne čudi. Kristijan Rahimovski svoj aktualni singl za koji je sam radio glazbu i tekst, na aranžman Igora Ivanovića, izdao je pod okriljem diskografske kuće Hit Records koja je jučer iz prvih redova pratila sve što se događa u zagrebačkom Hypo Centru, te još jednom čestita Kristijanu na osvojenoj nagradi!

Što je o svemu rekao Rahimovski?

'Sretan sam i ponosan što sam postao dio Zagrebačkog festivala, moram priznati da već dugo nisam imao ovako pozitivnu tremu pred publikom. Zaista jedno prekrasno izdanje Zagrebačkog festivala, puno truda uloženo od samih organizatora. Sve ovo pokazuje da ljudi žele čuti kvalitetnu glazbu i da je naš mainstream u medijima malo zapušten, trebalo bi dati malo više prostora, jer među nama mlađima ima puno dobrih izvođača.

Večeras se dogodila čarolija, a svi mi koji smo večeras tu bili smo pobjednici. Svi oni koji su bili prisutni večeras u dvorani Hypo centra ili uz male ekrane imali su prilike uživati u prekrasnoj večeri sa vrhunskim izvođačima.

Osvojio sam prvu nagradu po izboru radijskih glazbenih urednika, što je još jednom pokazatelj da se kvalitetan rad i dobra pjesma uvijek prepozna. To je nagrada za sav moj trud i trud svih onih koji su stajali i koji će i dalje biti uz mene', rekao je Kristijan.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook