Prava ljepotica

Naša Kraljica svijeta 90-te i danas je jednako neodoljiva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hemingway Lounge bar Zagreb kod HNK održao je svečanu promociju knjige 'LICE - geometrija i matematika ljepote' koju nije propustila ni bivša Kraljica svijeta.

Autorica dr. Ivona Igerc i Ines Vrdoljak-Mudrić predstavile su svoju knjigu 'LICE - geometrija i matematika ljepote'. Među uzvanicima u Hemingwayu našla su se neka poznatija lica iz javnog svijeta kao što su nogometni trener Nenad Gračani njegova supruga, Kraljica svijeta 1990. godine, Daniela Gračan.

Pogledaj i ovo showbuzz i u 53. obara s nogu! Nekad je ljubila Ivaniševića i uspjelo joj je što nijednoj Hrvatici nije, a kći je od nje naslijedila zavidnu ljepotu

I nakon 23 godine, hrvatska Kraljica svijeta odlično izgleda!

Iako se jedno vrijeme držala podalje od medija, atraktivnu Danijelu, koja je prije 23 godine zračila ljepotom, a to još uvijek čini, sve češće možemo vidjeti u javnosti. Upravo je ona 1990. ponijela titulu Kraljice svijeta, a i danas je prava ljepotica.

Knjiga inače spada u kategoriju zdravlja i ljepote, a podijeljena je u dva dijela. Prvi, koji se bavi sofisticiranom mikropigmentacijom, najzahtjevnijom kozmetičkom i vizažističkom disciplinom, potpisuje Ines Vrdoljak-Mudrić, kozmetičarka, profesionalna šminkerica i mikropigmentatorica s bogatim iskustvom u struci.

Autorica drugog dijela, koji se bavi minimalno invazivnim tehnikama pomlađivanja i rekonturiranja lica, je dr. Ivona Igerc, koja već šest godina živi i radi u Aziji, poprištu najvažnijih i najnaprednijih struja u regenerativnoj i estetskoj medicini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene