Ne propustite

Kraljica sevdaha Hanka Paldum 9. travnja nastupa u Lisinskom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svojoj je dugogodišnjoj karijeri Hanka Paldum Lisinski punila nekoliko puta

Velika pjevačka zvijezda i vrhunska interpretatorica sevdalinki Hanka Paldum održat će koncert „Što svaka žena sanja“ u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu, 9. travnja 2015., s početkom u 20 sati. U svojoj je dugogodišnjoj karijeri Hanka Paldum Lisinski punila nekoliko puta, a ovoga puta će publici predstaviti pjesme sa svojega aktualnog albuma „Što svaka žena sanja“ u izdanju diskografske kuće Croatia Records, ali i sve one brojne hitove koje je kraljica sevdaha i narodne pjesme tijekom više od tri desetljeća ispjevala.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Uz aktualne singlove „Što svaka žena sanja“, „Zlatne žice“, „Sofra“ i druge, svojoj vjernoj zagrebačkoj publici Hanka će zapjevati i „Ja te pjesmom zovem“, „Crne kose“, „Ali pamtim još“, „Sanjam“, „Zelene oči“, „Ja te volim“ i brojne druge hitove, a uz njih i neizostavne sevdalinke koje njeguje od samih početaka svoje karijere. Predstojeći će koncert biti svojevrsni presjek Hankine dugogodišnje glazbene karijere tijekom koje je ova istinska regionalna zvijezda osvajala srca publike svih generacija, a na koncertu je odlučila pozornicu podijeliti i s dvojicom mladih pjevačkih zvijezda iz Bosne i Hercegovine.

Najpoznatija hrvatska koncertna dvorana, ona Vatroslava Lisinskog, će 24. ožujka biti u znaku Tončija Huljića i Madre Badesse.

Hankini će posebni gosti biti Denial Ahmetović i Mirza Šoljanin, a obojica ovih sjajnih pjevača karijeru su počeli graditi kao pobjednici najpopularnijeg glazbenog showa u BiH „Zvijezda možeš biti ti“. Hanku i njezine goste na koncertu „Što svaka žena sanja“ pratit će Hankin dvanaesteročlani orkestar koji će dan uoči koncerta pristići iz Sarajeva.

Inače, Hanka Paldum se trenutačno još od kraja veljače nalazi na jednomjesečnoj turneji u SAD-u, a nakon koncerta u Lisinskom, kraljica sevdaha nastavlja turneju po Hrvatskoj koncertom u Đakovu, 16. travnja, koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Ulaznice za koncert kraljice sevdaha Hanke Paldum mogu se u pretprodaji kupiti na blagajni KD „Vatroslav Lisinski“, u sustavu www.entrio.hr i sustavu www.ulaznice.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene