Fanovi oduševljeni

Rozga se vratila u mini haljinu - Kad joj tako dobro stoji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna Jele podigla je Clubu Roko na noge!

Kraljica hrvatske estradeJelena Rozga sinoćnjim je odličnim koncertom u zagrebačkom Clubu Roko još jednom potvrdila zašto joj pripisuju tu titulu te povodom proslave 20 godina tog kluba sve okupljene do ranih jutranjih sati držala na nogama svojom neiscrpnom energijom i odličnim raspoloženjem.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

„Okus mentola“, „Cirkus“, „Obožavam“, „Nirvana“, „Bižuterija“, i mnogi drugi Jelenini stariji hitovi odjekivali su Clubom Roko, koji je sinoć bio pravo mjesto za sve željne odličnog provoda.
Kako je sama jednom prilikom izjavila, zagrebačka publika ima posebno mjesto u njenom srcu, a tu privrženost pokazala je sinoćnjim nastupom. Djelić odlične atmosfere s koncerta pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

'Kada ću imati prsten na ruci reći ću o kome se radi'

Još kao djevojčica, Jelena je pokazala interes za ples i glazbu. Ljubav prema pjevanju prevagnula je naspram ljubavi prema baletu te Jelena 1996. postaje pjevačicom grupe Magazin. 2006. godine nastupom na Dori najavila je solo karijeru pjesmama „Oprosti mala“ i „Ne zovi me Marija“, koje ubrzo postaju veliki hitovi.

2011. godine Jelena je izdala svoj drugi samostalni album „Bižuterija“, koji je u samo mjesec dana prodan u više od 15 tisuća primjeraka te je za njega osvojila Zlatnu ploču. Iste godine osvojila je Porina za Hit godine te snimila još jednu uspješnicu s grupom „Connect“ pod nazivom „Dalmatinka“, koja je postala veliki ljetni hit.

Već večeras iza 22 sata u Clubu Roko održava se još jedan koncert, i to 'kralja dijaspore' Mate Bulića. Koncert „Srcem za Slavoniju“ humanitarnog je karaktera, a kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kuna svi koji dođu pomažu stanovnicima Slavonije pogođenim nedavnim poplavama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene