NOVA GLAZBENA POSLASTICA U GARDENU

Kraj vrelog ljeta uz najfiniji japanski house u dvorištu Gardena

PR PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR +0 PR Galerija

Ljetne radosti su pri kraju, pa je za mnoge već neminovan povratak s jadranske obale u vrući Zagreb.

 U grad pod Medvednicom vraća se i japanski majstor housea – Kuniyuki Takahashi, koji će u petak, 24. kolovoza zasvirati ispred pivnice Garden. Mnogi još pamte njegov prošloljetni dinamični nastup uživo, koji je od publike u Mastersu izmamio mnoštvo pozitivne energije.

PR PR

Iako najbliži deep houseu, Kuniyuki se ne ograničava žanrovima, pa se zvukom naprosto igra, istražujući i spjajajući na taj način sve odreda u elektroničkoj glazbi. Posljednji je album Newwave Project napravio pod utjecajem novog vala, industriala, njemačkog electro punka i electro bodyja. Sav će svoj talent pokazati live nastupom ovog puta u sjajnom ambijentu dvorišta pivnice na večeri koju prvi put zajednički organiziraju timovi forty:love i Imogen Recordings.

Nakon nedavnog uzbudljivog koncerta Soil & Pimp Sessions, dah Japana vraća se u Garden gdje će odlična podrška Kuniyukiju biti agilni i uspješni Imogen dvojac - Ilija Rudman i Antonio Zuza. Na svojoj etiketi izdaju vinile svjetskih imena underground scene, a sami publici na svojim nastupima nude najbolja izdanja housea i disca.

Uz njih vrelu atmosferu zagrebačkog ljeta dodatno će zagrijati Felver te već uigrani popularni duo Nick i Pepi. Bogatim programom, koji počinje već u 19 sati, ispratit ćemo kolovoz te ponovo uživati u plesu pod zvijezdama, dokazujući kako Zagreb nimalo ne zaostaje za ljetnim zabavama na Jadranu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene