Jedva čekamo

Pločnik je pripremio odličan program

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odličan program u Pločniku.

Novi klupski program žive svirke ”Mazanje džema”

Zdravo drugarice i drugari. Pozivamo vas na nimalo svečano otvorenje novog klupskog programa žive svirke. Koncept je zamišljen daaaa, ovaj, hmmmm…. ma zapravo nema nekog koncepta, nego se nalaze bubnjari, basisti, gitaristi, kljaveri, skrečeri i svi koji žele (smiju) sudjelovati u mazanju. Skupilo se nešto mazača za prvi put: Đuro, Silvio, Igor, Davor, Stjepko, Matej, Pavle, Ivek i očekujemo još nekoliko imena koja nisu ovako zvučna (sigurno su iz Estonije). To je to, a vi ponesite svoju šnitu kruha da ju namažemo. Živili!

Hladno pivo - Druženje povodom nove ploče ”Dani zatvorenih vrata”

Godinu i pol nakon izdavanja albuma "Dani zatvorenih vrata", Hladno pivo izdaje limitirano izdanje istoimenog albuma na ploči! Na inzistiranje fanova, no i zbog činjenice da su i sami ljubitelji tog formata, Hladno pivo odlučilo se svoj posljednji album izdati i na ploči, i to dvostrukoj. Riječ je o limitiranom izdanju koje će razveseliti svakog pravog kolekcionara gramofonskih ploča.
Povodom toga, no i povodom uspješne godine, Hladno pivo vas poziva na druženje i to svojim riječima: Dođite da slušamo ploče i nazdravljamo! Posjetitelje Pločnika te večeri očekuje dobra glazba, puno pive, dobro raspoloženi Suba, Zoki, Šoki, Mile i Deda te, naravno, ploča "Dani zatvorenih vrata" po promotivnoj cijeni.

Yesh pres. SensualSelection w/ Corea

Sensual Selection je večer za dušu i glazbu koju Yeshovi senzualni frendovi i on nemaju prilike inače zavrjeti, a koja sad dobija svoju šansu na danceflooru Pločnika. Uglavnom, 100% duše i 0% nabijačine. Uz Yesha (Casa, CTF!Cro, JabbaTon Rec.) ovaj put gostuje Corea (Soulheadz, JabbaTon). file under: deep & soulful drum'n'bass.

Prvo izdanje novog programa Naftalin

Eurovizija, Dinastija, Branko Kockica, Sport Bili, Commodore 64, Samantha Fox, Alan Ford, Yugo Koral, Bojan Križaj, Telefunken, Kazete, Bolji Život, Ćao, Maradona, Ponte Rosso, Vučko, Zagi, Atari, Muzički Tobogan, Dan Mladosti... samo su neke od asocijacija koje će generaciju posljednjih pionira podsjetiti na 80-te godine prošlog stoljeća... Glazbu iz tog perioda pamtimo kao inovativnu, alternativnu, sladunjavu, romantičnu, plesnu i duhovitu. Glazbenih pravaca i stilova bilo je više nego ikad prije, uglavnom derivati punka ili disca, od turobno-najmračnijih do radosno-skakutavih. Cure su se oblačile u dečke, a dečki u cure. Pjevali su pjesme sa bizarnim glazbenim podlogama, bogatim progresivnim elektroničkim elementima koji su desetak godina kasnije evoluirali u zaseban pravac i sve ono što danas trpamo pod elektroničku glazbu. Mračnjaci su izrodili techno, a veseljaci house...

Illectricity Nucomers Night

Udruga CFSN (Confusion) i ove će godine nastaviti tradiciju spajanja glazbe, vizualnih umjetnosti i edukacije te tako obilježiti zagrebačku zimu s 12. Illectricity festivalom. U sklopu Illectricity festivala, održao se i Nucomers natječaj, a finalisti odabrani među mladim neafirmiranim DJ-evima i producentima nastupit će na Nucomers Night večeri 26. studenog u Pločniku. Finalisti Rasta Muffin, Hubris, Lovro Klop (live), Shao, Rinoma (live) i Fabian Mateša bit će ocijenjeni od strane žirija kojeg čine članovi CFSN DJs kolektiva (Funk Guru, phillipe, itch) te njihovih kolega sa scene: Labud iz zagrebačkog kolektiva ekstrakt, šef Burek etikete Pytzek te LilaCube, osnivačica NO BALANCE kolektiva i finalistica Nucomers natječaja 2014. godine. Illectricity je ujedno i projekt koji potiče mlade da se bave glazbom, daje im i priliku za nastupanje te odskočnu dasku za daljnju karijeru organiziranjem Nucomers natječaja. Illectricity traje sve do 9. prosinca kada će se održati glavna festivalska večer u Boogaloo Clubu, a bogat audio-vizualni program u tom periodu će se održati na lokacijama diljem Zagreba.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene