"Baš naš"

Produženi vikend može početi uz koncerte Matije Cveka i Remi na platou Gradec

Baš naš festival Baš naš festival PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Remi +0 Baš naš festival Galerija

Ususret produženom vikendu koji je pred nama, plato Gradec ponovno će oživjeti u bojama Baš Naš Gourmet & Music festivala!

Sjajni koncerti, slasne delicije, craft pića i rasplesana atmosfera od danas do 05. srpnja vladat će Gornjim gradom i otvoriti sezonu opuštenih ljetnih druženja na otvorenom.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović i Matija Cvek - 1 Opasna kolegica! Mariju Šerifović snimili u trenutku kad je Matiju Cveka primila za stražnjicu dok su pjevali, video tog trenutka hit je na TikToku!

Koncertom Matije Cveka & The Funkensteinsa, u četvrtak, 18. lipnja počinje festival koji će u 18 dana predstaviti najpoznatija glazbena imena i zvijezde gastronomske scene.

Najljepša pozornica u gradu svaki će dan ugostiti razne bandove i poznate DJ-e, a svi, koji nadolazeći produženi vikend ostaju na gradskom asfaltu, dobrodošli su na opuštanje i druženje s najljepšim pogledom na cijeli Zagreb.

Dok je petak rezerviran za urbane zvukove uz koncert frontmenice grupe Elemental, Mirelu Priselac Remi, u subotu će cijeli plato na noge dići zaigrani Scifidelity Orchestra.

Baš Naš festival ove sezone šalje jedinstvenu emotivnu poruku #BašImamTeRad koja će obilježiti ljeto na platou Gradec, lokaciji koja je u svom prvom izdanju osvojila društvene mreže. U uređenim ljetnim rooftop barovima, chill zonama, najljepšoj vrtnoj oazi i odličnoj gastronomskoj ponudi može se uživati svaki dan od 17 do 1 sat.

Sva događanja i koncerti na Baš Naš festivalu besplatni su za posjetitelje, a sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na službenim stranicama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alicia Silverstone i Christopher Jarecki (Foto: Getty) Celebrity Slave se odrekla još prije 20 godina, pa lijepoj glumici nije problem šetati bez grudnjaka pred fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene