Ususret produženom vikendu koji je pred nama, plato Gradec ponovno će oživjeti u bojama Baš Naš Gourmet & Music festivala!

Galerija


Sjajni koncerti, slasne delicije, craft pića i rasplesana atmosfera od danas do 05. srpnja vladat će Gornjim gradom i otvoriti sezonu opuštenih ljetnih druženja na otvorenom.

Vezani članci Matija Cvek - 1 Matija Cvek osvrnuo se na pobjedu na Zagrebačkom festivalu: "Uvijek se nešto potajno nadaš..." Gurmanski i glazbeni festival Baš naš (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Baš naš: Najšarmantnija lokacija za stvaranje nezaboravnih uspomena

Koncertom Matije Cveka & The Funkensteinsa, u četvrtak, 18. lipnja počinje festival koji će u 18 dana predstaviti najpoznatija glazbena imena i zvijezde gastronomske scene.

Najljepša pozornica u gradu svaki će dan ugostiti razne bandove i poznate DJ-e, a svi, koji nadolazeći produženi vikend ostaju na gradskom asfaltu, dobrodošli su na opuštanje i druženje s najljepšim pogledom na cijeli Zagreb.

Dok je petak rezerviran za urbane zvukove uz koncert frontmenice grupe Elemental, Mirelu Priselac Remi, u subotu će cijeli plato na noge dići zaigrani Scifidelity Orchestra.

Baš Naš festival ove sezone šalje jedinstvenu emotivnu poruku #BašImamTeRad koja će obilježiti ljeto na platou Gradec, lokaciji koja je u svom prvom izdanju osvojila društvene mreže. U uređenim ljetnim rooftop barovima, chill zonama, najljepšoj vrtnoj oazi i odličnoj gastronomskoj ponudi može se uživati svaki dan od 17 do 1 sat.

Sva događanja i koncerti na Baš Naš festivalu besplatni su za posjetitelje, a sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na službenim stranicama.

Slave se odrekla još prije 20 godina, pa lijepoj glumici nije problem šetati bez grudnjaka pred fotografima