Želim život

Postani SUPER HEROJ i nekome spasi život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert će se kao i svake godine održati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u sjećanje na Anu. Sva zbivanja kao i koncert uživo pratite na našem portalu.

Pozivima na humanitarni broj 060 9000, građani mogu od 1. do 31 prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi. Nova TV od 2011. godine promovira vrijednosti rada Zaklade Ana Rukavina te zajedničkim snagama pokušavaju u što većoj mjeri senzibilizirati javnost o važnosti same Zaklade kao i davanja podrške njihovom djelovanju.

Pogledaj i ovo In Magazin: koncert koncert ove subote! Igor Mešin ponosan je jer je dio priče ''Želim život'' gotovo od samih početaka: ''Ako sam ikoga motivirao da se registrira u Registru, drago mi je''

Jubilarni, deseti božićni koncert 'Želim život' će se emitirati 21.prosinca na Novoj TV, te osim što će zabaviti sve gledatelje odličnim glazbenim izvedbama, u pozivnom centru okupit će i brojna poznata lica iz javnog života koji će se javljati na pozive građana na humanitarni broj te na taj način pomoći da se misija Zaklade i Anin san, i dalje nastavi.

Podržan rad Zaklade Ana Rukavina - donirano više od 1,2 milijuna kuna

Na ovogodišnjem koncertu koji će voditi poznata lica Nove TV, građane će na niskim temperaturama zagrijati Severina, Mejaši, Gibonni, Halid Bešlić, Vatra, Psihomodo Pop, Frajle, Ivan Zak, Maja Šuput i gost iznenađenja. Voditelji ovog humanitarno-zabavnog programa su Rene Bitorajac i Igor Mešin, a u pozivnom centru Mia Kovačić, Marija Miholjek, Dorijan Elezović i Petar Pereža. Svi oni koji neće moći doći na Trg, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sati.

Koncert 'Želim život' možete pratit uživo i na našem portalu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene