"Želim život"

KONCERT GODINE Gledajte događaj koji digne na noge cijelu Hrvatsku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV i ove godine tradicionalno izravno prenosi humanitarni koncert "Želim život" koji organizira zajedno sa Zakladom Ana Rukavina.

Nova TV kao medijski partner i ove godine tradicionalno donosi izravan prijenos humanitarnog koncerta "Želim život" koji organizira zajedno sa Zakladom Ana Rukavina, a koji će se emitirati u ponedjeljak, 19. prosinca, u 21.15 sati. Ove godine Zaklada koncertom obilježava desetu obljetnicu svojega rada, a njime se također želi zahvaliti svima koji su se tijekom ovih deset godina djelovanja Zaklade uključili i doprinijeli njenom radu. Kroz bogatu glazbenu večer gledatelje će voditi poznata voditeljska lica Nove TV, dok će za dobru atmosferu na Trgu bana Josipa Jelačića biti zaduženi Psihomodo Pop, Opća Opasnost, Meritas, Željko Samardžić, Jelena Rozga, Vatra, Maja Šuput, S.A.R.S. i Colonia.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Tijekom humanitarnog koncerta, poznata lica iz hrvatskog javnog života javljat će se na pozive građana na humanitarni telefon u call centru, koji će na taj način pomoći daljnjem radu Zaklade, kao i nastavku Anina sna. Gledatelji će koncert moći pratiti i na portalu DNEVNIK.hr te putem usluge OYO, a građani će moći iskazati podršku koncertu na društvenim mrežama putem službenog hashtaga #ZelimZivot.

Nova TV od 2011. godine promovira vrijednosti rada Zaklade Ana Rukavina, te zajedničkim snagama pokušavaju u što većoj mjeri senzibilizirati javnost o važnosti same Zaklade kao i davanja podrške njihovom djelovanju. Rad Zaklade moguće je podržati već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000. Cijena poziva iznosi 5kn (+ PDV), a pozivi će biti će omogućeni tijekom cijelog prosinca.

Koncert "Želim život" dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije deset godina tada 29-ogodišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima: "Za mene predaja nikada nije bila opcija. Često sam u životu i poslu zbog toga dobila po nosu, ali što ću kad drugačije ne znam. Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti. Ponekad mi se čini da mi ni 100 godina ne bi bilo dovoljno da učinim sve što je onaj na nebu namijenio za mene. Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život."

Ne propustite pratiti koncert i podržati rad Zaklade Ana Rukavina!

Propustili ste koncert? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene