Zabranjeno pušenje nastupit će na BAŠ NAŠ Adventu u Zagrebu.

Galerija


Temperature su se približile nuli, ali uz adventsko ludilo i zabavu, nema mjesta hladnoćama. Nakon što ste isprobali sve gurmanske delicije, vikend je najbolje započeti uz odličan koncert Zabranjenog pušenja.

Vezani članci Strani policajci na Adventu u Zagrebu - 4 Strani policajci prvi put uključeni u zagrebački Advent: Stižu iz Slovenije, Mađarske i Italije Lepa Brena Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne

Band koji će vas zagrijati, nasmijati, podsjetiti na neke od svojih najpoznatijih hitova, donijet će odličnu atmosferu na plato Gradec i BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima. Uz maštovito uređen plato, izaberite jedan od pet rooftopova s kojeg ćete uživati u koncertu banda, koji je ove godine svjetskom turnejom proslavio 35 godina od izdavanja svog prvog albuma "Das ist Valter“.

Zagrebačkim koncertom obilježit će jednu od najzabavnijih adventskih lokacija – BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima, a koncert na platou Gradec počinje u 20 sati i besplatan je za sve posjetitelje.

Dan nakon Zabranjenog pušenja, u subotu, publiku će rasplesati grupa Cubismo u afro-kubanskom ritmu. Uz ovako energične koncerte, najljepša pozornica u gradu zasigurno će biti vruća party destinacija ovog vikenda.

Odličan glazbeni program nastavlja se tijekom tjedna, i vikendima jer BAŠ NAŠ Advent je rezervirao termine za zabavu.

Za one koji ipak vole uživati i u sportskim aktivnostima, u atriju Klovićevih dvora otvoreno je najljepše klizalište okruženo borovima i lampicama, a bogata ponuda ugostiteljskih kućica koje mami neobičnim i slatkim mirisima i okusima, razveselit će sve posjetitelje. Mali pogled u prošlost priuštit će vam jedinstvena izložba "30 godina Božićnog piva“ također u atriju Klovićevih dvora. No, kako biste doma otišli s prekrasnim uspomenama, foto lokacija za najljepšu adventsku fotografiju poziva na fotkanje.

Raspored koncerata za sve ostale dane, radno vrijeme Adventa i klizališta možete pronaći na službenim stranicama BAŠ NAŠ Adventa u Klovićevim dvorima.

Majka slavnog glumca koja se bliži 100. rođendanu danas žali zbog operacija kojima se željela uljepšati