Deveti po redu

Koncert za život - sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja

Koncert za život (FOTO: PR) Koncert za život (FOTO: PR) Foto: PR

Zagrebačka filharmonija i ove će godine održati tradicionalni, deveti po redu, Koncert za život za Zakladu Ana Rukavina u četvrtak, 29. ožujka 2018. godine s početkom u 19.30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Ove će godine koncert svojim nastupom uveličati svjetski poznati flautist Emmanuel Pahud pod ravnanjem šefa dirigenta Davida Danzmayra, a život će se slaviti uz čuvena djela iz majstorskih pera Mozarta, Čajkovskog, Pistona i Reineckea. Emmanuel Pahud prva je flauta čuvene Berlinske filharmonije, a ovaj markantni i odmjereni flautist dosad je snimio više od 24 albuma za najprestižniju izdavačku kuću Warner classics. Ovaj fantastični Švicarac svira ručno rađenu flautu od 14-karatnog zlata, a glazba je njegova životna filozofija.

Pogledaj i ovo atmosfera na koncertu Želim život - 2 Bravo svi! Pogledajte spektakularne prizore s Trga bana Jelačića, Hrvati su još jednom pokazali da imaju veliko srce!


Svi koji žele uživati u raskošnoj glazbenoj večeri i održati sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja te njima u čast proslaviti život, ulaznice po cijeni od 80 kuna mogu kupiti na blagajni Zagrebačke filharmonije ili online na ulaznice.hr.


Veselimo se vidjeti Vas i ove godine da zajedno slavimo život i na jedinstveni način pridonesemo zajedničkom cilju – mi to činimo glazbom, a Vi to možete kupnjom ulaznice za Koncert za život kojim izravno podržavate rad Zaklade Ana Rukavina.
Koncert će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene