Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli su album prvijenac "Na putu" objavili u listopadu prošle godine, a zbog pandemije je koncertna promocija morala biti na čekanju. Sada su i njegovi obožavatelji došli na svoje.

Galerija


Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli s nestrpljenjem čekaju svoj koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture 15. svibnja, a jednako tako reagirala je i njihova publika. Koncert je službeno rasprodan, no srećom po sve zaljubljenike u njihovu glazbu, nastup će se moći pratiti i putem live-streama! Ulaznice za online koncert mogu se nabaviti u sustavu Eventim.

Vezani članci Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli najavili koncerte u Zagrebu i Puli: "Spremamo se kao nikada do sada" Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli predstavili novi spot te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

"Ljudi, koncert u Tvornici je rasprodan! Stvarno je lijepo reći ove riječi koje bude u nama ponos i sreću i mi jedva čekamo taj koncert, to stalno ponavljamo. Za sve one koji nisu stigli kupiti svoju ulaznicu za Tvornicu, i dalje mogu biti na koncertu putem live-streama. Vaša podrška nam neizmjerno puno znači i dat ćemo 200 posto od sebe", rekao je Vinko Ćemeraš.

Osim u Zagrebu, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli najavili su i koncert u pulskom Kaštelu 27. lipnja, a ulaznice također možete nabaviti u sustavu Eventim.

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli su album prvijenac "Na putu" objavili u listopadu prošle godine. Pjesme "Pelin i med", "Samo da ti si tu", "Nauči me", "Dobro je" te "Zrno i pijesak" singlovi su kojima su pokorili domaće top liste, a ovaj sjajni bend može se pohvaliti i s dvije nominacije za glazbenu nagradu Porin. S albumom su nominirani u kategoriji „Najbolji album rock glazbe“, a dobili su i nominaciju u kategoriji „Novi izvođač godine“.

Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

Boris Rogoznica iznenadio odabirom nove karijere nakon razvoda, a profil na društvenoj mreži očistio je od starih objava