U Culture Clubu Revelin

Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Dubrovniku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U ponedjeljak  3. veljače 2014. od 22 h Culture Club Revelin povodom Fešte sv.Vlaha pripremio je za svoje sugrađane prekrasan koncertni spektakl. 

Dubrovačka publika imat će priliku uživat u prekrasnim dalmatinskim melodijama  klape Intrade, koja je u zadnjih nekoliko godina  zasigurno naša najpopularnija klapa i radi jedinstvene  koncertne spektakle po sportskim dvoranama te kontinuirano nastupa u Europi i svijetu.

Pogledaj i ovo showbuzz Culture Club Revelin Osvojite ulaznice za ikonu rock pokreta Juru Stublića i Film

Imate i priliku osvojiti osvojiti 2x2 karte za Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Dubrovniku! Pošalji na mail natjecaj@novatv.hr zašto želiš karte za koncert 3.veljače?

Dobitnice karata: 

Martina Racunica
Andrea Dolenec

Klapa Intrade i gosti oduševili publiku u Domu sportova

Svoju dominaciju i magnetnu moć prema publici dokazala je već na Poljudu 2006. godine na klapskom spektaklu 'Ne damo te pismo naša' kada su oduševili prepun stadion i zakoračili na najvišu stepenicu blistave karijere.

Potom su 2011. godine nastupili u Areni Zagreb, a onda i objavili sjajan CD/DVD 'Arena Zagreb'. Krajem prošle godine klapa Intrade ponovila je svoj uspjeh u zagrebačkom Domu sportova, gdje je pred rasprodanom dvoranom zajedno sa svojom vjernom publikom ponovno zapjevala i time dokazala da ljepota dalmatinske pjesme i dalje drži sam vrh glazbene  ljestvice u Hrvatskoj.

Proslavljena klapa  uspješno je gostovala i u drugim zemljama:  Americi, Australiji,  Kanadi,Njemačkoj,  Austriji,Sloveniji, Belgiji, Švicarskoj, Češkoj,  BiH te više puta u Italiji.

Tomislav Bralić i klapa Intarde otpjevat će neke od svojih najvećih hitova, poput 'Zora bila', 'Zašto uvik pivam', pjesmu koja je postala oda našem moru, 'Samo more nosin ja u duši', 'Croatio iz duše te ljubim,' 'Karta ljubavi', 'Ne damo te pismo naša', 'Neka ti bude postelja meka', 'Nisan te sriće', 'Škrinja jubavi', 'Stina pradidova' i još puno drugih.

Klub se otvara u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata. Ulaznice u pretprodaji  50 kuna, a na ulazu 80 kuna. VIP ulaznice su 120 kuna.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO””
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene