Još malo!

Sve je spremno za spektakl The Chemical Brothersa u Zagrebu

The Chemical Brothers (Foto: Callo Albanese) The Chemical Brothers (Foto: Callo Albanese) Callo Albanese 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju The Chemical Brothers (Foto: Callo Albanese) The Chemical Brothers (Foto: Alex Nighingale) The Chemical Brothers (Foto: Luke Dyson) The Chemical Brothers (Foto: Hamish Brown) +0 The Chemical Brothers (Foto: PR) Galerija

Manchesterski duo The Chemical Brothers konačno stiže u Zagreb! Nestrpljenje publike je na vrhuncu, jer svega je par dana do njihovog velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova.

Više od 20 godina The Chemical Brothers iznova definiraju elektroničku glazbu kao i doživljaj iste. Njihovi nastupi uživo evoluirali su od skromnih londonskih klubova do najvećih svjetskih pozornica, a osnovna ideja ostala je ista: njihov koncert kreira transcendentalni prostor kojem se publika jednostavno prepusti i izgubi u njemu.

Pogledaj i ovo Severina Rijetke fotografije! Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

Tako se 12. listopada u Domu sportova priprema istinski spektakl. Šleperi kamiona, koje produkcija dovodi, garantiraju spektakularni doživljaj koji će se pamtiti. Konfete, laseri, roboti, s naglaskom na 3D vizuale koji uvode prisutne u svijet Chemical Brothers mašte - sve to donijet će jedan od najboljih partyja koje je Zagreb imao prilike ugostiti.

Osvježeni zvukom, no s notom nostalgije koju neminovno nose uz sebe, Chemical Brothers su tip izvođača kojem publika ostaje vjerna od prvog slušanja.
U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri objavili su 24 albuma od kojih je devet s novim studijskim snimcima. Aktualni "No Geography" objavljen je ove godine i svježina njegova zvuka najbolji je dokaz koliko su Tom Rowland i Ed Simons pravi gosti u pravo vrijeme za koncertni događaj jeseni.

Dosadašnji albumi grupe The Chemical Brothers su, osim izrazito kreativnog zvuka i umjetničke slojevitosti, donijeli niz hit-pjesama. Mnoge od njih ćemo – u osebujnom live izdanju s pomno pripremljenim vizualima – imati prilike gledati uživo u Domu sportova. S njima ćemo, naglasit će Ed Simmons, dobiti jedinstveno iskustvo kojega valja doživjeti.

Vrata se otvaraju u 19 sati, od 19.30h počinje zagrijavanje uz DJ-a i dugogodišnjeg CB suradnika, Jamesa Holroyda, a Chemical Brothers preuzimaju pozornicu u 21:30.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Mathew i Beyonce Knowles (Foto: Getty Images) +6 Mathew i Beyonce Knowles (Foto: Getty Images) Celebrity Pjevačica raskošne obline pokazala u kratkoj opravici, neki bi rekli i da joj je ova haljina ipak premala  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene