Manchesterski duo The Chemical Brothers konačno stiže u Zagreb! Nestrpljenje publike je na vrhuncu, jer svega je par dana do njihovog velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova.

Galerija


Više od 20 godina The Chemical Brothers iznova definiraju elektroničku glazbu kao i doživljaj iste. Njihovi nastupi uživo evoluirali su od skromnih londonskih klubova do najvećih svjetskih pozornica, a osnovna ideja ostala je ista: njihov koncert kreira transcendentalni prostor kojem se publika jednostavno prepusti i izgubi u njemu.

Vezani članci Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Zagrebački koncert Enriquea Iglesiasa otkazan zbog milijunske prevare, i nije jedini? Panoramski autobus ZET-a koji ne može ispod nadvožnjaka (Foto: Grad Zagreb) ZET kupio autobuse koji ne mogu proći ispod nadvožnjaka: ''To možda čak i neće biti problem...''

Tako se 12. listopada u Domu sportova priprema istinski spektakl. Šleperi kamiona, koje produkcija dovodi, garantiraju spektakularni doživljaj koji će se pamtiti. Konfete, laseri, roboti, s naglaskom na 3D vizuale koji uvode prisutne u svijet Chemical Brothers mašte - sve to donijet će jedan od najboljih partyja koje je Zagreb imao prilike ugostiti.

Osvježeni zvukom, no s notom nostalgije koju neminovno nose uz sebe, Chemical Brothers su tip izvođača kojem publika ostaje vjerna od prvog slušanja.
U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri objavili su 24 albuma od kojih je devet s novim studijskim snimcima. Aktualni "No Geography" objavljen je ove godine i svježina njegova zvuka najbolji je dokaz koliko su Tom Rowland i Ed Simons pravi gosti u pravo vrijeme za koncertni događaj jeseni.

Dosadašnji albumi grupe The Chemical Brothers su, osim izrazito kreativnog zvuka i umjetničke slojevitosti, donijeli niz hit-pjesama. Mnoge od njih ćemo – u osebujnom live izdanju s pomno pripremljenim vizualima – imati prilike gledati uživo u Domu sportova. S njima ćemo, naglasit će Ed Simmons, dobiti jedinstveno iskustvo kojega valja doživjeti.

Vrata se otvaraju u 19 sati, od 19.30h počinje zagrijavanje uz DJ-a i dugogodišnjeg CB suradnika, Jamesa Holroyda, a Chemical Brothers preuzimaju pozornicu u 21:30.

Pjevačica raskošne obline pokazala u kratkoj opravici, neki bi rekli i da joj je ova haljina ipak premala