Krajem prošle godine Saša Matić rasprodao je dvije Arene Zagreb, a spektakl sada priprema za svoju publiku u Varaždinu.

Galerija


Krajem travnja, točnije 27.4., u Areni Varaždin, gdje je nastupio veliki broj domaćih i stranih izvođača, nastupit će i Saša Matić. 

Vezani članci Policija, ilustracija Tragedija kod Varaždina: Automobilom pokosio muškarca na biciklu, zbog težine ozljeda preminuo je u bolnici Koncert u Danskoj - 4 VIDEO Više od 50.000 ljudi na stadionu u Danskoj nakon godinu i pol: "Je**no ste nam nedostajali"

Iza ovog glazbenika je jako puno uspješnih koncerata, turneja diljem Hrvatske i Srbije, no razlike među njegovom publikom zapravo i ne postoje.

"Ako i postoji neka razlika to je u repertoaru jer neke pjesme su u Hrvatskoj popularnije nego u Srbiji i obrnuto ali sve ostalo je uglavnom isto", otkrio je Saša.

Baš kao pred svaki koncert, i pred onaj varaždinski Saša ima neke želje.

"Želje da sve prođe kako treba, ali kad krenu prvi taktovi pjesme i kad publika u jedan glas zapjeva sa mnom, nestanu sva razmišljanja prije i one male stalne treme koje su neizbježne", izjavio je Saša i dodao kako misli da se čovjek treba opustiti i uživati u svemu što mu život servira i kako je njegova publika najdivnija na svijetu.

Osim što je javna osoba, Saša je i obiteljski čovjek, a svojim bi kćerkama u životu savjetovao jedno.

"Savjetovao bih im da uvijek rade ono što vole, što ih ispunjava, veseli i za što imaju dara", izjavio je.

A kada nije na pozornici i pred svojom publikom, Saša sluša druge svoje kolege. 

"Zavisi od raspoloženja. Opuštam se, recimo uz Olivera Dragojevića, Kemala Montena. A volim i dobru narodnu pjesmu tako da na mojoj play listi ima svega, od Olivera, Gibonnija, Merlina, do Tome Zdravkovića, Šabana Šaulića, Rodje Raičevića", otkrio je Saša koji je već nekoliko puta izjavio kako mu je od malih nogu uzor i velika inspiracija bio upravo, nikad prežaljeni Oliver. 

Pogledali smo ''Leaving Neverland'': Od gnjusnih detalja navodnog zlostavljanja mnogo je šokantnija jedna druga stvar