promocija albuma

Koncert Psihomodo Popa odgođen za 1. listopada, prvi put u 30 godina karijere nastupit će u kultnom klubu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U svojoj više od 30 godina dugoj i uspješnoj karijeri, Psihomodo Pop još ima prostora za „prve“ – jesenska svirka u dvorištu Medike bit će njihov prvi dolazak u taj kultni zagrebački klub.

Koncert Psihomodo Popa, prvotno planiran za prošli petak u dvorištu Medike, zbog izglednih nepovoljnih vremenskih uvjeta prebacuje se na četvrtak, 1. listopada. Prije svirke će se na istoj lokaciji održati promocija vinilog izdanja aktualnog studijskog albuma „Digitalno nebo“.

Pogledaj i ovo showbuzz Uveličale događanje Domaće zvijezde iz svojih domova nastupile na virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže

U svojoj više od 30 godina dugoj i uspješnoj karijeri, Psihomodo Pop još ima prostora za „prve“ – jesenska svirka u dvorištu Medike bit će njihov prvi dolazak u ovaj kultni zagrebački klub. Najavljena nepovoljna vremenska prognoza, uz činjenicu da pozornica u dvorištu Medike nema krov, primorali su organizatore na odgodu koncerta na 1. listopada. Nastupu će prethoditi promocija iščekivanog vinila posljednjeg albuma „Digitalno nebo“, Porinom već nagrađenim za Najbolji rock album te za Najbolji video broj „Digitalno nebo“ u režiji Radislava Jovanova Gonza, "Spielberga iz Novog Zagreba", kako ga je Gobac prozvao još davnih godina. Uz preslušavanje posebnog Blue Edition vinila, Psihići će od 19h potpisivati ploču, družiti se s fanovima i fotografirati, a sve u skladu s preporučenim mjerama zdravstvene zaštite.

Ulaznica u slobodnoj prodaji još ima. Broj ulaznica ograničen je na 300, a prilikom kupnje je potrebno ostaviti ime, prezime i kontakt. Evidencija se čuva 14 dana od koncerta. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 120 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 18 i online). Oni kojima novi datum koncerta ne odgovara iz bilo kojih razloga, u Dirty Old Shopu imaju pravo na povrat novca.

Vrata se otvaraju od 19h kada počinje promocija vinila, koncert je točno u 20h, a kraj u 22h. Sukladno preporukama i odlukama Stožera za civilnu zaštitu na samom ulazu vodit će se pisana evidencija svih prisutnih te mjerenje temperature. Poseban naglasak stavljen je na važnost odgovornog ponašanja uz održavanje fizičke distance i preporuku nošenja maski na samom događaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene