Plavi orkestar održat će nastup za vjernu zagrebačku publiku.

Galerija


Nakon najvećih pozornica regija, po kojima nastupaju od samog svog osnutka, daleke 1983. godine, jedan od najpopularnijih, najomiljenijih i najdugovječnijih bendova s ovih prostora, Plavi orkestar, ovog će se petka zagrebačkoj publici predstaviti i kroz ekskluzivni klupski koncert naziva "Plavi orkestar.tulum.ba".

U intimnoj atmosferi popularnog zagrebačkog kluba Mint club & more, bend koji spaja publiku svih generacija, izvest će svoje najveće hitove poput "Bolje biti pijan nego star“, "Suada“, "Sava tiho teče“, "Kaja“ i mnoge druge nastale u njihovoj bogatoj karijeri, a kojih se i danas rado prisjećaju i oni koji su na njima odrasli, kao i oni nešto mlađi, do kojih su ovi bezvremenski hitovi prelazili generacijski.

Zahvaljujući jedinstvenom i prepoznatljivom stilu, Plavi orkestar u karijeri dužoj od tri desetljeća nerijetko je nazivan "kulturnim fenomenom'', kao i ''Beatlesima'' ovih prostora. Njihove pjesme duboko su usidrene u glazbenu pop kulturu, u mnogima bude skrivene uspomene, stoga ne čudi da ih na svakom koncertu od početka do kraja izvode u isti glas s publikom.

''Nevjerojatno da u Zagrebu svaki naš sljedeći koncert bude sve bolji, to je stvarno fenome'', izjavili su nakon prošlogodišnjeg zagrebačkog koncerta članovi Plavog orkestra, što je najbolja pozivnica i garancija pravog tuluma.

Buran život ostavio trag: Nekada je bila seks-bomba u kupaćem kostimu, a danas ne nalikuje na sebe

Vezani članci Tomislav Fiket, seizmolog Seizmolog Fiket o širenju rupa na Banovini i mogućnosti novih jačih potresa: ''Nadamo se da ih neće biti, ali i to bi se moglo dogoditi" Urušen dio zgrade nakon novog potresa u Petrinji Seizmolozi potvrdili i drugi potres na Baniji, upozoravaju na moguća nova podrhtavanja: "Krenula sam na kat kad je počelo..."