Nakon porina

Ne propustite koncert 'Opće opasnosti' 6.3. Splitu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U petak 6.3 2015 splitska publika nakon Porina moći će uživati u live nastupu jednog od naših najboljih bandova - Opće opasnosti!

Svojim nastupom već na prvoj turneji prije nekoliko godina dobro su zapalili prepuni Hemingway bar, a sada će splitskoj publici prirediti pravu live poslasticu i sa novim hitovima sa zadnjeg albuma koji osvajaju etere radio postaja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 3 ''ja sam na to ponosan'' Priprema spektakla: Najveća imena domaće estrade na koncertu posvećenom domovini!

Skrivena kamera - Pjevač Opće opasnosti svjedočio nevjeri usred prošnje

Opća opasnost, vrativiši se na scenu prije nekoliko godina na zahtijev svojih obožavatelja sa odličnim albumom “Vrati se na svjetlo”, brzo se vinula na sam vrh hrvatske scene. Legendarni Slavonci otada pune klubove i koncertne prostore, a svojoj su publici i sa novim albumom poklonili pjesme, koje su opet osvojile srca brojnih obožavatelja. Županjski rockeri nakon nastupa na Zagrebačkom festivalu ne prestaju nizati uspjehe. Njihov album "Rocker... To sam ja" nominiran je za nagradu Porin u kategoriji “Najbolji album rock glazbe”, što dokazuje da struka i publika Opću Opasnost smatraju jednim od naših najboljih rock sastava.

Osim toga, dečki imaju i 2 karte za čitatelje Dnevnik.hr-a. Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite na koncert, a u četvrtak 5. ožujka već ćemo objaviti dobitnika!

Dobili smo i dobitnicu, čestitamo!

JELENA KRSTIČEVIĆ

Splitska publika opet će imati priliku zapjevati poznate hitove Uzalud sunce sja", "Treba mi nešto jače od sna", "Vrati se na svjetlo", "Jednom kad noć", "Pobjeg'o sam", "Tvoje ime čuvam", ali i gotovo sve pjesme sa novog albuma objavljenog u svibnju ove godine - "Preživio sam", "Nenapisana stranica", "Tragovi", "Stranci", "To sam ja", te aktualni singl "Klaun!

Opća opasnost zasigurno drži tron hrvatske rock scene i svakim novim nastupom potvrđuje da je jedan od najboljih hrvatskih bandova uživo, te će zasigurno i ovaj put oduševiti splitsku publiku i pripremiti pravi rock spektakl. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 30 kn u predprodaji u Heminway baru svaki dan od 08h do 18h, a na dan koncerta po 50 kun.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene