Nakon niza uspješno održanih koncerata, Neno Belan & Fiumens po prvi puta će nas uvesti u ljeto, velikim open air koncertom

Galerija


Neno Belan & Fiumens velikim open air koncertom pod zvjezdanim nebom sutra nas uvode u nadolazeće ljeto, a da bi ovaj veliki koncert bio još spektakularniji pridružit će im se i posebni glazbeni gosti.

Neno Belan (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Neno Belan (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Vezani članci Slika nije dostupna Duran Duran spreman za Zagreb: Najduži set ove godine bit će pun novih i starih hitova Slika nije dostupna Klapa Cambi i Zorica Kondža 14. lipnja na Šalati

Prvi od njih je Gibonni koji s Nenom, osim dugogodišnjeg prijateljstva, dijeli i kantautorsku fascinaciju Dalmacijom i Mediteranom.

Osim Gibonnija, na velikoj pozornici zagrebačke Šalate nastupit će i legendarni rockeri iz Županje – Opća opasnost.

Posebno iznenađenje večeri bit će Nikolina Belan koja će po prvi puta s Nenom nastupiti baš na ovom, do sada najvećem samostalnom koncertu Belana i Fiumensa u Zagrebu!

Uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, "Vino noći", "Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, "Sunny day", kao i mnogih drugih, Neno Belan osvojit će vas i novim singlovima poput pjesme "Zvijezda moga sna”, koja od premijere na Šibenskom festivalu šansone prošloga ljeta, i dalje osvaja domaći eter i vrhove top-ljestvica.