Savršena ljetna večer

Neno Belan: Uvod u ljeto velikim koncertom pod zvijezdama

Neno Belan Neno Belan NOVA TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neno Belan +0 Neno Belan (Foto: Screenshot) Galerija

Nakon niza uspješno održanih koncerata, Neno Belan & Fiumens po prvi puta će nas uvesti u ljeto, velikim open air koncertom

Neno Belan & Fiumens velikim open air koncertom pod zvjezdanim nebom sutra nas uvode u nadolazeće ljeto, a da bi ovaj veliki koncert bio još spektakularniji pridružit će im se i posebni glazbeni gosti.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Neno Belan (Foto: Screenshot) Neno Belan (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Prvi od njih je Gibonni koji s Nenom, osim dugogodišnjeg prijateljstva, dijeli i kantautorsku fascinaciju Dalmacijom i Mediteranom.

Osim Gibonnija, na velikoj pozornici zagrebačke Šalate nastupit će i legendarni rockeri iz Županje – Opća opasnost.

Posebno iznenađenje večeri bit će Nikolina Belan koja će po prvi puta s Nenom nastupiti baš na ovom, do sada najvećem samostalnom koncertu Belana i Fiumensa u Zagrebu!

Uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, "Vino noći", "Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, "Sunny day", kao i mnogih drugih, Neno Belan osvojit će vas i novim singlovima poput pjesme "Zvijezda moga sna”, koja od premijere na Šibenskom festivalu šansone prošloga ljeta, i dalje osvaja domaći eter i vrhove top-ljestvica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene