15. lipnja

Koncert Miroslava Tadića i Yvette Holzwarth na ljetnoj pozornici Zagreb Guitar Festivala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miroslav Tadić je gitarist, kompozitor te improvizator. U društvu poznate violinistice, skladateljice i vokalistice Yvette Holzwarth nastupit će 15. lipnja u Zagrebu.

Drugi u nizu koncerata na sedmom Zagreb Guitar Festivalu bit će onaj Miroslava Tadića i Yvette Holzwarth pod nazivom Balkan Melos. Koncert je na rasporedu u utorak, 15. lipnja u 20:30 sati. Kao i ostali koncerti, bit će održan na otvorenom i to na terasi zagrebačkog Boogalo kluba. Svoje mjesto na koncertu ovog poznatog gitarista, koji sve oduševljava svojom improvizacijom i miješanjem stilova te svjetski poznate violinistice, skladateljice i vokalistice, možete osigurati u sustavu Eventim.

Pogledaj i ovo Lela Kaplowitz promocije novih izdanja Lela Kaplowitz i Robert Mikuljan Quintet na sljedećem JazzHR koncertu u Tvornici kulture 13. travnja

Miroslav Tadić je gitarist, kompozitor te improvizator. Svoje formalno obrazovanje završio je u Sjedinjenim Američkim Državama. U svojoj karijeri izvodio je razne stilove, od barokne glazbe i glazbe klasičnih razdoblja do bluesa, jazza i rocka.

Posljednjih godina fokusirao se na razvijanju pristupa improvizaciji koji uključuje kombiniranje glazbe iz različitih izvora, uključujući baroknu, europsku klasičnu, sjevernoindijsku klasičnu te istočnoeuropsku folk glazbu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) +11 Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Celebrity Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene