Veliki hitovi

Koncert koji se čekao: ''Probudi mi ljubav'' i Vesna Pisarović u Domu sportova u ožujku!

Vesna Pisarović Vesna Pisarović Foto: PR

Još je malo ostalo do koncerta Vesne Pisarović u Domu sportova koji se s nestrpljenjem očekuje.

Sa prvim objavljivanjem i najavom koncerta, ''Probudi mi ljubav'', Vesne Pisarović 28.03., u Domu sportova, bilo je jasno da je riječ o nečemu posebnom.

Pogledaj i ovo Vesna Pisarović u Ciboni - 2 I dalje je omiljena! Vesna Pisarović za dugoočekivani koncert u Ciboni odabrala je outfit koji je dokazao da je u formi isto kao i na vrhuncu karijere!

Protekla koncertna godina za Vesnu, bila je jednom rječju odlična, a ljubav između glazbenice i brojne publike, kulminirati će na spomenutom velikom koncertu.

Energija koja se osjeća na koncertima Vesne Pisarović, riječima se teško može opisati, to je nešto što se treba doživjeti uživo.

Poseban vokal, specifičan način, kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su jedan mali dio, onoga čime Vesna osvaja na prvu.

Svojim velikim hitovima ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, ali i brojnim drugim, Vesna se uvijek na najbolji mogući način zahvalila publici za sve godine ljubavi i vjernosti.

Mnogi kažu da je ovo koncert koji se ne propušta, pa svakako vrijedi provjeriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene