7. ožujka, datum je kada će se splitski slavuji popeti na veliku pozornicu i svojim obožavateljima priuštiti noć za pamćenje

Galerija


Iza najljepših ljubavnih pjesama, stoji upravo Klapa Rišpet, koja ne skriva oduševljenje interesom svoje publike za nadolazeći koncert u Splitu 07. ožujka, uoči Dana žena. Ulaznica je sve manje, bolje rečeno donje tribine su se rasprodale u času i iz tog razloga je otvorena gornja razina za prodaju.

Vezani članci Torcidin mimohod za Vukovar bez pridržavanja mjera Mjere za Torcidu ne vrijede? Mimohod za Vukovar nisu prijavili, nisu se baš nosile ni maske, a svi nadležni peru ruke Klapa Rišpet i Giuliano Klapa Rišpet priredila nezaboravnu večer u rasprodanom zagrebačkom Lisinskom

Ta činjenica govori dovoljno o tome koliki interes postoji među obožavateljima ovih dalmatinskih slavuja. Svoje romantične hitove poput "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni", "Mislin samo na te", "Kad je pošla ća", "Samo njoj ću pivat" te brojne druge publika željno iščekuje.

Prvi koncert rezerviran je za Zagreb u dvorani Lisinski. Prvi datum, 25. veljače je rasprodan, dok je za drugi, 26. veljače ostalo još jako malo ulaznica. Pošto je interes zaista velik, očekuje se da će uskoro i taj koncert biti rasprodan, stoga Rišpetovci poručuju svima da na vrijeme nabave svoju ulaznicu.

Također, momci iz klape tvrde da pripreme za nadolazeća slavlja ljubavi tj. njihove koncerte, teku jako dobro. Probe su u punom jeku, a gosti koji će im se pridružiti na pozornicama, dijele isti entuzijazam. U Zagrebu će im se na sceni pridružiti Neno Belan i Giuliano, dok će u Splitu ugostiti dvije dive – Doris Dragović i Zoricu Kondžu.

"Dragi naši ljubitelji klape Rišpet i svih dalmatinskih klapa i zabavne glazbe, dođite nam na tradicionalni koncert u Lisinskom i naš prvi veliki koncert u Spaladium Areni. I lani je bilo rasprodano i fenomenalno, biti će i sada isto tako“, poručio je Pero Kozomara.

Miljenik žena u šoku nakon napada na ulici: Zaprijetili mu nožem i ukrali sav novac