Sa Šalate

Koncert Hugh Lauriea premješten u malu dvoranu Doma sportova

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odlukom organizatora, koncert Hugh Laurieja premješten je sa Šalate u Malu dvoranu Doma sportova.

Najavljena prognoza vremena za sutra, ne ide, naime na ruku organizatorima i najavljeni pljuskovi mogli bi uvelike otežati pripremu koncerta i samo održavanje! Odluku organizatora objasnio je Dario Draštata iz Dallas Recordsa.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Što domaći misle o trodnevnom ludilu Ultra Europe koje je u Split dovelo 150 tisuća ljudi? Pogledajte!

'Doista smo željeli koncert održati na Šalati te smo do posljednjeg trenutka pratili sutrašnju prognozu i čekali s odlukom o premještanju. Ipak, ne možemo dopustiti da najavljeni pljuskovi i kiša otežaju postavljanje pozornice i gledališta ili navečer prekinu koncert. To ne bi bilo u redu prema našim posjetiteljima i naša je obveza učiniti sve što je u našoj moći da ovaj vrhunski spektakl prođe u najboljem redu. Nije nam bilo jednostavno donijeti ovu odluku, no znamo da se radi o najboljem rješenju. Nadamo se da će svi posjetitelji u koncertu u maloj dvorani Doma sportova uživati jednako kao što bi to bilo na Šalati', poručio je Draštata.

Isto tako na dan koncerta na ulazu biti moguće kupiti samo ulaznice za tribinu jer su VIP i parter rasprodani! Za tribinu je ostao manji broj ulaznica, pa organizatori apeliraju na sve koji planiraju ići na koncert, a još uvijek nisu kupili svoje karte, da to učine što prije. Ulaznice za Dom sportova moguće kupiti po 250 kn

Hugh Laurie i prateći The Copper Bottom Band jutros su stigli u Beograd, gdje će večeras nastupaju, a sutra tijekom dana očekujemo i njihov dolazak u Zagreb!

Požurite i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme, u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7), ostalim Dallas Music Shopovima, Dirty Old Shopu, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, te online na www.eventim.hr i www.dallasmusicshop.com.

Mala dvorana Doma sportova, utorak, 15. srpnja u 20:30!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene