Ogroman interes

Đorđe Balašević u Areni Zagreb: U dva dana prodano pola dvorane!

Đorđe Balašević (Foto: PR) Đorđe Balašević (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević (Foto: PR) Galerija

U Zagrebu je prosinac mjesec koji se posebno iščekuje. Osim standardnih adventskih dana koji kreću s 1.12., ono što se s nestrpljenjem među Zagrepčanima čeka je potvrda i najava, sad već pomalo tradicionalnog, koncerta Đorđa Balaševića.

I potvrda je stigla prije tri dana! Na službenoj Facebook stranici Đorđa Balaševića tada je objavljeno kako će 26. prosinca u Areni Zagreb dogoditi susret Balaševića i "njegovih".

Pogledaj i ovo The Cure THE CURE U ARENI ZAGREB Ikone alternativne rock glazbe u Zagreb donose bogatu set listu i dvije nove pjesme

Posebna veza između Balaševićeve publike i Balaševića brzo je potvrđena - prodaja ulaznica krenula je ovaj ponedjeljak, a u samo dva dana prodano je pola kapaciteta Arene Zagreb!

Nakon prepune pulske Arene ovog ljeta, publika širom Hrvatske ima priliku za novo druženje s najvećim romantičarom ovih prostora. Sve upućuje na to da će koncert biti, kao i svi njegovi do sada, rasprodan, i to puno ranije od samog datuma događanja.

S obzirom na veliki interes, preporučujemo onima koji još nisu nabavili svoju ulaznicu, da požure.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Nova TV) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Konstantin Haag (Foto: Instagram) +3 Konstantin Haag (Foto: Instagram) Celebrity Dogodila se ljubav: Splitska glumica i zvijezda hit-serije potvrdila vezu s tri godine mlađim kolegom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene