Doznajte detalje

KnockOut Snow Festival predstavlja novo glazbeno pojačanje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najpoznatiji britanski DJ dvojac The Shapeshifters koji je godinama na samom vrhu DJ scene pridružuje se festivalu koji već godinama spaja sport i glazbu i privlači tisuće studenata iz cijele regije.

KnockOut Snow Festival vraća se u francuski grad Orcieres u južnim Alpama i u dva će termina biti domom tisućama mladih iz cijele regije.

Pogledaj i ovo showbuzz Prava domaća atmosfera Prosinac u znaku Ljubavnika: U najbožićnijoj pjesmi ovog prosinca pojavio se i poznati hrvatski glumac

Od 28. prosinca do 04. siječnja 2014., te početkom sljedeće godine od 04. – 11. siječnja 2014. nastupiti će brojna sjajna imena domaće i svjetske glazbene scene, a Max i Simon iz Shapeshiftersa stižu u Party Arenu u drugom classic terminu i garantiraju nezaboravnu zabavu.

Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin koji su 2003. godine svojim hitom Lola's Theme svjetsku glazbenu scenu promijenili zauvijek. Oni su svojim inovativnim pristupom stvaranju glazbe nametnuli nove standarde na sceni a kombinacijom underground house glazbe s elementima funka, soula i techy doba inicirali plesnu groznicu na podijima širom svijeta.

Osim dvojca The Shapeshifters koji će nastupiti u drugom terminu, KnockOut Snow Festival ove godine predstavlja i zagrebačku rock grupu Hladno pivo, Gorana Bareta i Majke, riječki Let 3, DJ dvojac Frankie Headfors koji će nastupiti u oba festivalska termina, a očekuju nas još brojna glazbena iznenađenja.

Skijašima je na raspolaganju 100 km alpskih staza i više od 50 km staza za skijaško trčanje, snowpark na 2280 m/nv, inovativan sistem vučnica sa tri Telemix-a (kombinacija gondole i sjedežnice), 44 staze od kojih je 7 zelenih, 14 plavih, 17 crvenih i 6 crnih, 2 staze za boarder/skier cross, te po 1 staza za spust i slalom, hands-free ski pasovi I brojni drugi sadržaji.

Cijena aranžmana koji uključuje autobusni prijevoz, smještaj i skijašku kartu u terminu od 04. – 11. siječnja 2014. iznosi 2390 kn za gotovinsko plaćanje, a popust od 200 kn očekuje prvih sto polaznika koji osiguraju svoje mjesto do 01. listopada 2013. Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene