Radi velikog interesa i rasprodanog prvog koncerta, more, dašak Juga i najljepši ljubavni stihovi u zagrebačkom Lisinskom dva dana zaredom.

Galerija


Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, rasprodala je svoj prvi veliki zagrebački koncert, u dvorani Vatroslava Lisinskog, 26.02.2019., te je radi iznimno velikog interesa publike zakazan još jedan koncert 27.02.2019.

Vezani članci Naplata parkiranja u Zagrebu, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Milan Bandić ponovno želi uvesti naplatu parkiranja u cijelom Zagrebu, HSLS pozvao stranke da se usprotive Ivo Amulić, Sandra Kekez Ivo Amulić u 58. godini čeka treće dijete: On i supruga već znaju i spol prinove koja stiže u srpnju!

Svi ljubitelji klapske pjesme imat će priliku uživati u prekrasnoj večeri za pamćenje, prepunoj emocija i dalmatinske glazbe. Neke od njihovih najpoznatijih pjesama kao što su "Kad je pošla ća", "Šta mi ljube oćeš kazat", "Fališ mi", "Prsti zapleteni", "Samo njoj ću pivat", "Šapnut ću ti tajnu", samo su neke od skladbi uz koje su se rodile mnoge ljubavi, uz koje su se otplesali prvi plesovi, stvorila prijateljstva i najljepše uspomene.

Na pozornici Lisinskog, klapi Rišpet pridružit će se i gosti koji će svojim nastupima također uveličati ovu, već ionako divnu manifestaciju za koju se neprestano traži ulaznica više. Ovaj klapski koncert godine je nešto što se ne propušta jer nije događaj koji se može vidjeti svaki dan. Spoj Dalmacije, temperamenta, najljepših stihova, daška juga i bure, mora, ljubavi, sve će se to moći osjetiti u srcu Zagreba.

Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom "Ćaća", te su nagradom Cesarica u kategoriji 'Hit godine klapske glazbe' za pjesmu "Reći ćeš mi fala" pobijedili 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i ove godine s pjesmom "Šta mi ljube oćeš kazat".

Ako već niste, ovo je prilika da svojim najmilijima i sebi osigurate ulaznice za drugi koncert i zajedno s klapom Rišpet u Lisinskom, 27.02.2019. stvarate uspomene.

Milanka Opačić progovorila o svojoj najvećoj ljubavi: "Dogodila se svojevrsna kemija"

Jelena Karleuša na svoj je način odgovorila na glasine da je njezin suprug zatražio razvod

Holivudski par o kojem se ne zna gotovo ništa u strogoj se tajnosti vjenčao u Parizu?