Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Lumin', 'Kad je pošla ća', 'Projdi mojon kalon', 'Prsti zapleteni', 'Ćaća', 'Mislin samo na te' i mnoge druge prekrasne klapske pjesme uživo će moći čuti svi koji dođu ovaj petak, 9. svibnja u zagrebački Club Roko gdje će svoj koncert održati Klapa Rišpet.


Ova novoosnovana klapa niže uspjehe otkada se pojavila na domaćoj glazbenoj sceni 2011. godine. Osnovao ju je skladatelj Pero Kozomara, koji kada je vidio da su njegove pjesme dobro primljene i kod kritike i kod publike, odlučio osnovati 'svoju' klapu. Nazvali su ju Rišpet i već prvim svojim pjesmama skinuli s vrhova top ljestvica mnoge 'starije' izvođače.

Novi spot klape Cambi za pjesmu 'Dok nas vrime ne iscidi'

Vezani članci Ana Čagalj (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Kad se Jolina supruga Ana pojavi negdje u minici, sve zastane na tren Klapa Rišpet (Foto: Dnevnik.hr) Zagrebački trijumf klape Rišpet, rasprodali čak dva koncerta: Dalmatinci podigli Lisinski na noge!

'Osim moga sina Duje imam i drugo dite, to je klapa Rišpet, moji dragi prijatelji bez kojih ne bi bilo ni ovoga cd-a. Zahvaljujem se na njihovim lipim glasovima, pjevanju, Amuliću i ekipi i lip je osjećaj', rekao je Kozomara prilikom izlaska njihova prvog albuma „Kad je pošla ća“ 2013. godine.

Iste godine pobjeđuju na Splitskom festivalu s pjesmom „Ćaća“ te postaju nezaobilazni na svim većim koncertnim spektaklima.
Poznati su po svome duetu s Mišom Kovačem, 'Sunce mi od tebe dolazi' te onom novijeg datuma s Jelenom Rozgom, 'Prsti zapleteni'.
Svaka od ovih spomenutih pjesama dobila je neko priznanje ili od struke ili od publike, a sve klapske hitove ove vrhunske klape možete uživo slušati ovoga petka iza 22 sata u Clubu Roko uz besplatan ulaz. Club Roko Vas čeka!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook