Glazbena poslastica

Pjesma s kojom se svi mogu poistovjetiti: Novi singl o bezuvjetnoj ljubavi Klape Rišpe oduševit će sve žene

Klapa Rišpet (Foto: PR) Klapa Rišpet (Foto: PR) Foto: PR

Klapa Rišpet ove godine nastupit će na Splitskom festivalu sa skladbom ''Ja samo za te živin''.

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, nakon što je u veljači ove godine napunila dvije velike dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i time još jednom potvrdila svoj glazbeni status, za svoje je vjerne obožavatelje pripremila novu glazbenu poslasticu.

Pogledaj i ovo Klapa Rišpet Jake emocije! Ususret tradicionalnom koncertu u Lisinskom Rišpet donosi novu ljubavnu baladu "Ako sutra odeš'"!

Ove godine nastupit će na Splitskom festivalu sa skladbom ''Ja samo za te živin''.

Autor glazbe je kao i uvijek za Rišpet, voditelj klape i skladatelj klape Pero Kozomara, tekst je pisao Robert Pilepić, a aranžman Leo Škaro. Riječ je ponovno o divnoj, laganoj baladi naslonjenoj na dalmatinske uspješnice Pere Kozomare i klape.

''Ja samo za te živin', pjesma je koja priča o ljubavi kako i sami stihovi kažu: "Ja samo za te živin, ja samo za te dišem, kada tebe sretnu vidin ne triban ja ništa više"...ljubav, ljubav i samo ljubav uvijek je moto klape Rišpet. Mi jednostavno ne znamo i ne možemo drugačije. Od nas se to i očekuje. Obraćamo se ponovno našim divnim ženama koje su bile na oba rasprodana Rišpetova koncerta u Lisinskom. Pronaći će se u ovoj pjesmi, siguran sam“ – izjavio je Pero Kozomara.

U pjesmi se ponovno obraćaju ženama koje će se pronaći i u ovoj pjesmi. 'Dalmatinski slavuji', kako ih od milja zove publika zasigurno će opet oduševiti svoju vjernu publiku koja je s nestrpljenjem čekala njihov novi singl.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene