Klapa Rišpet (Foto: PR)
Klapa Rišpet (Foto: PR) Foto: PR

Klapa Rišpet ove godine nastupit će na Splitskom festivalu sa skladbom ''Ja samo za te živin''.


Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, nakon što je u veljači ove godine napunila dvije velike dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i time još jednom potvrdila svoj glazbeni status, za svoje je vjerne obožavatelje pripremila novu glazbenu poslasticu.

Vezani članci Klapa Rišpet u Ljubljani (Foto: Simone di Luca) Ljetno kazalište Križanke u Ljubljani odzvanjalo je morskim zvucima i ljubavnim stihovima Klape Rišpet Klapa Rišpet (Foto: Dnevnik.hr) Zagrebački trijumf klape Rišpet, rasprodali čak dva koncerta: Dalmatinci podigli Lisinski na noge!

Ove godine nastupit će na Splitskom festivalu sa skladbom ''Ja samo za te živin''.

Autor glazbe je kao i uvijek za Rišpet, voditelj klape i skladatelj klape Pero Kozomara, tekst je pisao Robert Pilepić, a aranžman Leo Škaro. Riječ je ponovno o divnoj, laganoj baladi naslonjenoj na dalmatinske uspješnice Pere Kozomare i klape.

''Ja samo za te živin', pjesma je koja priča o ljubavi kako i sami stihovi kažu: "Ja samo za te živin, ja samo za te dišem, kada tebe sretnu vidin ne triban ja ništa više"...ljubav, ljubav i samo ljubav uvijek je moto klape Rišpet. Mi jednostavno ne znamo i ne možemo drugačije. Od nas se to i očekuje. Obraćamo se ponovno našim divnim ženama koje su bile na oba rasprodana Rišpetova koncerta u Lisinskom. Pronaći će se u ovoj pjesmi, siguran sam“ – izjavio je Pero Kozomara.

U pjesmi se ponovno obraćaju ženama koje će se pronaći i u ovoj pjesmi. 'Dalmatinski slavuji', kako ih od milja zove publika zasigurno će opet oduševiti svoju vjernu publiku koja je s nestrpljenjem čekala njihov novi singl.