Oduševili publiku

FOTO Klapa Intrade sinoć je 'zapalila' Roko!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Klapa Intrade održala je nastup u prepunom Clubu Roko.

Klapa Intrade napravila je sinoć odličnu feštu uz zvuke prave dalmatinske 'pisme' u zagrebačkom Clubu Roko, gdje je nastupila pred mnogobrojnom publikom u sklopu već tradicionalne Zadarske noći.

Pogledaj i ovo Boris Oštrić i Klapa Intrade Veliki hit! Dalmatinski evergreen "Kapetane, tribali bi doma" nakon 20 godina napokon dobio spot!

Zadarska večer uz klapu Intrade u Roku

Klub zadarskih studenata pobrinuo se za organizaciju kojom je proslavio svoj 18. rođendan, a svim Zadranima u metropoli pripredio večer uz dalmatinske šansone.

Intrade su sinoćnji nastup otvorile pjesmom 'Kalelarga', a zatim do ranih jutarnjih sati nastavili nizati svoje hitove - 'Zora bila', 'Zašto uvik pivam', 'Samo more nosin ja u duši', 'Croatio iz duše te ljubim', 'Da mi budeš jidro', 'Karta ljubavi', 'Ne damo te pismo naša', 'Neka ti bude postelja meka', 'Nisan te sriće', 'Škrinja jubavi', 'Stina pradidova' i mnoge druge.

'Mi znamo da je uspjeh koji smo postigli rezultat truda, rada, upornosti i tvrdoglavosti', rekao je jednom prilikom Bralić. Tvrdi da se razlikuju od drugih ponajprije zbog pjesama i načina izvedbe, što je i publika prepoznala i zbog čega su toliko prihvaćeni i popularni.

Klapa Intrade na domaćoj sceni djeluje više od 20 godina, a kako je bilo sinoć, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene