Klapa Intrade održala je nastup u prepunom Clubu Roko.


Klapa Intrade napravila je sinoć odličnu feštu uz zvuke prave dalmatinske 'pisme' u zagrebačkom Clubu Roko, gdje je nastupila pred mnogobrojnom publikom u sklopu već tradicionalne Zadarske noći.

Zadarska večer uz klapu Intrade u Roku

Vezani članci Tomislav Bralić - 6 Tomislav Bralić i klapa Intrade 15 godina vjerni Splitu: Objavili su novi singl i spot "Ostajemo tu!" Tomislav Bralić i Klapa Intrade (Foto: Promo) Tomislav Bralić i klapa Intrade predstavili klasičnu ljubavnu priču na potpuno neočekivan način

Klub zadarskih studenata pobrinuo se za organizaciju kojom je proslavio svoj 18. rođendan, a svim Zadranima u metropoli pripredio večer uz dalmatinske šansone.

Intrade su sinoćnji nastup otvorile pjesmom 'Kalelarga', a zatim do ranih jutarnjih sati nastavili nizati svoje hitove - 'Zora bila', 'Zašto uvik pivam', 'Samo more nosin ja u duši', 'Croatio iz duše te ljubim', 'Da mi budeš jidro', 'Karta ljubavi', 'Ne damo te pismo naša', 'Neka ti bude postelja meka', 'Nisan te sriće', 'Škrinja jubavi', 'Stina pradidova' i mnoge druge.

'Mi znamo da je uspjeh koji smo postigli rezultat truda, rada, upornosti i tvrdoglavosti', rekao je jednom prilikom Bralić. Tvrdi da se razlikuju od drugih ponajprije zbog pjesama i načina izvedbe, što je i publika prepoznala i zbog čega su toliko prihvaćeni i popularni.

Klapa Intrade na domaćoj sceni djeluje više od 20 godina, a kako je bilo sinoć, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook