Noć za pamćenje

Svjetske zvijezde u Zagrebu: Kiša razgalila tisuće posjetitelja #Welovesound festivala na Jarunu

We Love Sound We Love Sound 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju We Love Sound PR PR PR PR +0 PR Galerija

Kiša nije obeshrabrila tisuće posjetitelja drugog izdanja WELOVESOUND festivala u plesu cijele noći. Zagrebačka publika bila je opet odličan domaćin

Ove subote održalo se drugo i vrlo uspješno izdanje #WELOVESOUND festivala na zagrebačkom jezeru Jarun.

Pogledaj i ovo Reinier Zonneveld - 2 Vrhunska događanja u Zagrebu! Glazbenik koji je upravo srušio svjetski rekord stiže na We Love Sound koji će potrajati čak 12 sati!

Kiša nije obeshrabrila tisuće posjetitelja drugog izdanja #WELOVESOUND festivala u plesu cijele noći. Zagrebačka publika bila je opet odličan domaćin i još jednom dokazala kako je Zagreb na odličnom putu u povratku svoje titule europske party destinacije.

PR PR

Tisuće posjetitelja iz cijele Hrvatske, regije, zemalja Europe i Velike Britanije, pa čak i iz Dubaija, plesalo je na Jarunu uz glazbu jednih od najaktualnijih zvijezda svjetske elektroničke scene danas.

  PR PR

Od 18h posjetitelji su uživali uz plesne ritmove Ricarda Villalobosa, The Martinez Brothers, Sonje Mooner, Jackmastera i domaće podrške Slavena Tušeka Pipsa do ranih jutarnjih sati. Festival je završio afterpartyjem u klubu Best gdje su nastupili hrvatski izvođači Mariano Mateljan, Andrea Ljekaj, ali i jedna od najcjenjenijih žena elektroničke scene danas – Sonja Moonear.

PR PR

Organizatori WELOVESOUND festivala su se putem socijalnih mreža zahvalili svim posjetiteljima koji su došli podržati ovogodišnji #WELOVESOUND festival i pozvali ih na svoj slijedeći događaj, 6. rođendan Sonus festivala na Pagu. Ovaj, prema izboru fanova proglašen dvije godine zaredom najboljim hrvatskim festivalom i jedan od 15 najboljih svjetskih techno festivala ove godine će se održati od 19. do 23. Kolovoza.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene