Kerekesh Teatar

Treba vam 'Ljubafi' i to pod hitno? Pokušajte s 'Dimnjačarem'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ukoliko ne znate kad ste se zadnji put od srca nasmijali - imamo rješenje za vas!

'Ljubaf' je najnovija komedija Ljubomira Kerekeša i umjetničke organizacije - Kerekesh Teatar. Mentalna uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedino je oružje kojim se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.

Pogledaj i ovo Jan i Ljubomir Kerekeš Smijeh je lijek Kakav otac, takav sin: Tata i sin Kerekeš iskreno o glumačkim uspjesima, obitelji i svojem odnosu!

Zrinka Cvitešić kao neatraktivna sluškinja u predstavu 'Građanin plemić' u HNK

Odlična glumačka ekipa, koju čine Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš nasmijat će vas do suza. Predstava je do sad odigrana više od 30 puta, a svaki put iz kazališne dvorane izlaze brojna nasmijana lica zadovoljne publike. Predstava će se održati 28. siječnja u kazalištu 'Vidra'.

Dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka, garnirane bogatim lokalnim pučkim izričajem koji vrlo lako uspostavlja komunikaciju s auditorijem - sve vas to očekuje u predstavi 'Dimnjačar', koju imate prilike pogledati 29. siječnja u zagrebačkom kazalištu 'Vidra'. Protagonist ove monodrame, Ljubomir Kerekeš, neprestance mami iz gledateljstva salve smijeha, ne dopuštajući mu da se bar na čas odmori. A specifičan i simpatičan humor omogućuje mu i izravan odaziv, jer se dotiču eksplicitno i nekih lokalnih frustracija i osoba.

Kerekesh Teatar dijeli 2 ulaznice za predstavu 'Dimnjačar', a ukoliko baš Vi želite osvojiti karte, pošaljite nam razlog zašto biste ih baš Vi trebali osvojiti zajedno sa svojim osobnim podacima na email natjecaj@novatv.hr

Ulaznice za predstave su u prodaji, a mogu se kupiti na blagajni Vidre. Cijena ulaznica u slobodnoj prodaji za predstavu 'Ljubaf' je 60 kuna (umirovljenici/studenti- 45 kuna, grupe 20 i više- 50 kuna), dok je cijena ulaznica u slobodnoj prodaji za predstavu 'Dimnjačar' 50 kuna (umirovljenici/studenti- 40 kuna, grupe 20 i više- 40 kuna).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene