Povlaštene cijene

Karte za Ultra Festival 2015. značajno jeftinije za domaće posjetitelje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najiščekivaniji događaj sezone, festival Ultra Europe bit će značajno povoljniji za sve domaće posjetitelje. Građani RH će karte za Ultru već od ove srijede, 25. ožujka, imati priliku nabaviti po povlaštenim cijenama.

Organizatori će u prodaju pustiti ograničen broj ulaznica za hrvatske državljane po cijeni od 899 kuna. Iste će svi zainteresirani moći ekskluzivno nabaviti u prodajnim centrima T-Coma tijekom prva dva tjedna prodaje. Prodaja po povlaštenim cijenama počinje u srijedu, 25. ožujka, i traje do isteka zaliha. Ukoliko nakon prva dva tjedna ostane slobodnih karata, iste će biti moguće nabaviti, osim u centrima T-coma, i putem ostalih prodajnih kanala Ultra Festivala.

Pogledaj i ovo Neno (Foto: Dnevnik.hr) Partijaneri na kućnom pragu Stanare oko Parka Mladeži od buke festivala Ultra će dijeliti samo zid: "Stadion nema WC-a, to će s**** i pi**** ovdje, to je ludilo"

Najveći međunarodni događaj u povijesti Hrvatske

Ovom odlukom organizatora, svi domaći ljubitelji elektronske glazbe moći će po povoljnijoj cijeni uživati u glazbi najboljih svjetskih DJ zvijezda među kojima su trenutno potvrđeni Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso, Carl Cox, The Chemical Brothers (live), David Guetta, Hardwell, Knife Party, Martin Garrix, Nicky Romero, Steve Angello, Tiësto i Zedd.

 

Cijena Regular General Admission ulaznica od 1289 kuna (169 Eura) svrstava festival Ultra Europe u rang cjenovno najdostupnijih festivala sličnog ugleda i kvalitete produkcije na svijetu.

U narednim tjednima javnosti će biti predstavljene dodatne informacije i iznenađenja oko organizacije i imena izvođača koji će dodatno oplemeniti ovogodišnju Ultru, najatraktivnije i najmasovnije događanje ove godine na Jadranu.

Festival Ultra Europe jedan je od strateški najbitnijih događanja za domaći turizam. Prošle godine Ultra je potaknula više od 60 milijuna kuna turističke potrošnje, a tijekom festivala posjetitelji su ostvarili više od 90.000 noćenja. Ove godine, obzirom na proširena događanja i trajanje festivala, očekuje se gotovo duplo ostvarenje rezultata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene