Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tony Cetinski će u petak 22. veljače održati koncert u intimnom okruženju Vip cluba.


Karata za koncert neće biti u slobodnoj prodaji što ne znači da pravi obožavatelji neće moći do njih doći. Bit će dovoljno slušati Antenu Zagreb, posjetiti Tonyjevu Facebook stranicu ili to učiniti na našem portalu Dnevnik.hr.

Vezani članci In Magazin: Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski nedavno je proslavio 52. rođendan, a uskoro će postati djed: ''Još se privikavam na tu titulu, u duši sam i dalje zaigran kao dječarac!'' Slika nije dostupna VIDEO Tony plus Arena jednako - spektakl!

Dvije ulaznice za koncert osvojila je Marina Trakostanec.

Baš poput svojih kolega koji su već nastupali na Antenapluggedu Tony je ovaj tip koncerta odabrao jer odlična svirka u klupskoj atmosferi nudi nezamjenjiv doticaj s publikom i neodoljiv osjećaj druženja uz glazbu kakav nije moguć u velikim prostorima i koncertnim dvoranama.

Album 'Opet si pobijedila' u glazbenom je smislu obilježio prošli godinu. Koncert za najveće fanove bit će svojevrsna proslava njegovog ogromnog uspjeha, ali i prilika da se prisjetite  i 'starih' Tonyjevih  hitova uz koje smo odrastali, ljubili, plakali i veselili se.

>> Zaljubljeni par šetao centrom Zagreba

Tonyjevim koncertom projekt Antene Zagreb Antenaplugged ide dalje. Projekt koji je prošle godine obuhvaćao samo dva koncerta u svom je prvom izdanju oduševio slušatelje Antene Zagreb, ali i struku. Podsjetimo, zagrebački klub Sax okupio je kremu domaćeg rocka. Neno Belan, Majke, Urban, Psihomodo Pop, Luky i Gustafi svirali su bez struje, ali s puno energije i žara. Sax je bio premali da bi prihvatio sve koji su željeli uživati u ovom malom festivalu. Zato ove godine Antenaplugged donosi čak šest samostalnih koncerata najjačih domaćih izvođača.

Antena i Ožujsko okupit će i ove godine najveća imena hrvatskog pop/rocka na koncertu posvećenom vrhunskoj glazbi i njenim fanovima. 8. ožujka  svirat će nam Zoran Predin. Istog datuma na drugoj lokaciji Psihomodo Pop, a već 21. ožujka Pips Chips & Videoclips.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook