Ne propustite

Karlovačko RockOff u najzanimljivijoj fazi - festival je pred vratima !

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Shock Show Industry D'Katran počinje festival na kojem predstavljamo finaliste Karlovačko RockOff-a!

Karlovačko RockOff ide prema svom vrhuncu – 17 finalista koncertno će se predstaviti publici i žiriju u sastavu: Hrvoje Horvat (predsjednik žirija), Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx), Damir Martinović Mrle (Let 3), Srđan Sekulović Skansi (producent) i Ivan Dečak (Vatra)!

Pogledaj i ovo showbuzz Prvo izdanje M.O.R.T. pobjednici prvog RockOff festivala!

Nakon što su na radio postajama predstavljeni singlovi finalista s kojima su se prijavili na natjecanje i koji su u vrlo kratkom periodu zaživjeli među publikom i slušateljima, došlo je vrijeme da pokažu i kako zvuče live na velikoj pozornici.

M.O.R.T. pobjednici prvog RockOff festivala!

U rujnu u zagrebačkom Shock Show Industry D'Katranu počinje festival na kojima će se odabranih 17 predstaviti publici, ali i žiriju. Prvi koncert održat će se 11.9. kada nastupaju DarkvuD, The Hunting Dogs i Radio Aktiv. Tjedan dana kasnije, 18.9. zasvirati će Barbari, Ludwig, Manntra i NoA, zatim 25.9. Judette, U pol 9 kod Sabe, Kopito, Repassage i Baltazar, 2.10. s koncertnim nastupima nastavljaju Rezerve, Jam Ritual, Ante Cash, Gretta i Lucas, a 9.10. na finalu, predstavit će se 4 benda – pobjednika festivalskih večeri te ćemo dobiti pobjednika Karlovačko RockOff festivala 2015.!

"I ranije se RockOff pokazao kao odlična platforma za neafirmirane i manje afirmirane izvođače. Do sada su dobro "nanjušili", pa su i prošlogodišnji finalisti postali prepoznatljivi, nagrađivani, sviraju više nego ikad. Siguran sam da barem neke od finalista čeka svijetla budućnost, puno je kvalitetne glazbe i na ovogodišnjem Karlovačko RockOff-u. Posebno mi je drago što će pobjednik biti gost na našem koncertu u zagrebačkom Domu sportova koji je zakazan za 23.10. Cijela ideja i njezina dobra realizacija trebali bi biti svojevrsna odskočna daska za mlade bendove, početni medijski input i podrška da se široj javnosti približi ono čime se u svojim garažama bave i na čemu mnogi već godinama rade. Pohvalno!" – rekao je o projektu Ivan Dečak iz Vatre.

Pobjednik Karlovačko RockOff-a osvojit će fantastične nagrade: 100 sati snimanja i produkcije u studiju, rad s profesionalnim producentom, produkciju singla, videospota i nastup kao gost na velikom koncertu Vatre, benda čija priča je priča o uspjehu dokaz da se radom i trudom mogu postići velike stvari, u Domu sportova u Zagrebu 23. listopada 2015.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene