Kulinarsko-humanitarni događaj u suradnji s Dukatom osvojiti će vaše nepce i pomoći onima kojima je to najpotrebnije!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Mate Janković: 'To bi svima trebalo biti jasno, pobjednik je Nikola' Slika nije dostupna Novi Masterchef Nikola otkriva svoje planove za budućnost!

Ukoliko nakon svake emisije Masterchefa otvarate hladnjak u potrazi za nekom delicijom, svakako dođite u subotu od 10 do 14 sati na terasu Gradske kavane na Trgu bana Jelačića u Zagrebu!

Nemojte da vas prestraši zima i snijeg, jer moći ćete se ugrijati uz tople juhice koje će kandidati Masterchefa kuhati samo za vas, uz stručno oko vašeg omiljenog žirija!

>> 'Puno ste toga htjeli, ali malo napravili!'

Masterchef i Dukat samo za vas na terasu Gradske kavane dovest će kandidate 2. sezone Masterchefa koji će kuhati za sve slučajne i namjerne prolaznike! Talentirani kandidati bit će podijeljeni u dva tima, crveni i plavi, a svaki tim kuhat će jedno jelo - poput variva ili juhe.

Nakon što skuhaju svoj zadatak, kandidati će podijeliti obroke svim zainteresiranim prolaznicima i družiti se s njima! Ovom kulinarsko-humanitarnom prisustvovati će i Masterchef žiri koji će nadgledati kuhanje i također se družiti s posjetiteljima.

>> Slastice se ne smiju zapostaviti, kuhari naučili nove lekcije

Pošto je ovaj događaj humanitarnog karaktera, juhe se neće prodavati već će se dijeliti, ali će se skupljati donacije od svih koji žele pomoći, za Caritasov dom za djecu Kuća ljubavi - kuća za smještaj majki i djece od rođenja do tri godine starosti.

Masterchef i Dukat časte vas juhicama, a sve prikupljene donacije donirat će se Caritasovom domu za djecu - Kuća ljubavi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook