Mejaši su predstavili novi spot za pjesmu "Otključaj mi vrata" koja je napravljena u suradnji sa Miroslavom Škorom.


Pjesma Mejaša i Miroslava Škore dio je albuma Sexy Ritam, a glazbu potpisuju Denis Dumančić i Željko Barba, tekst Denis Dumančić, Fayo i Miroslav Škoro, a aranžman i produkciju Denis Dumančić i Branimir Mihaljević.

Vezani članci Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Škoro o pozdravu ZDS: "To je pozdrav pod kojim je moj bratić poginuo i nitko mi neće reći da nekom smeta jer su ga koristili od '41. do '45." Marko Perković Thompson (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Marko Perković Thompson nije bio kod Miroslava Škore na proslavi Martinja

Glavnu ulogu u novom spotu utjelovila je i Miss Zagreba i Zagrebačke županije 2016. Antonela Ivanović koju brižni otac Miroslav Škoro pazi da ju nitko ne uznemirava dok uči. No, ona kao i svaka tinejdžerica muku muči s ljubavlju, a stvari se počinju komplicirati kad Edo shvati da je i dalje ispod Antonelinog kreveta.

Koliko je otac opasan, svjedoče i Edini prijatelji koji su skovali plan i krenuli u akciju spašavanja svog prijatelja. Za ovaj humorističan, ali i realan spot koji pokazuje kako su očevi slabi na svoje kćerke, zaslužni su režiser Marko Zeljković i njegova ekipa. Mejaši su već odavno poznati kao odlični izvođaci, ali kako se snalaze u teškim sitaucijama i kakvi su prijatelji, pogledajte u nastavku.