Kakav lipanj: Niki Belucci, Viktoria Metzker, Tujamo, Moguai u Culture Clubu Revelin!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Inovatnivni plesni ritmovi i atraktivni scenski sadržaji u susret ljetu te jaka house rezidencija za kraj lipnja očekuju vas u Culture Clubu Revelin.

Kako su se temperature podigle, Culture Club Revelin odlučio je dodatno zagrijati atmosferu te za sam kraj lipnja dovodi dvije prekrasne DJ-ice Viktoriu Metzker i Niki Belucci, kojima će se na pozornici pridružiti atraktivne Dreamgirls.

Pogledaj i ovo showbuzz U Revelinu Želite uživati u Playboy zečici? Ovdje osvojite ulaznice!

Viktoria Metzker nastupit će 21. lipnja u Culture Clubu Revelin. Viktoria je 2007. u Mađarskoj bila proglašena Playboyevom zečicom godine u konkurenciji od 200 djevojaka i 12 finalistica. Nakon toga se kao internacionalna zvijezda pojavila na 10-tak naslovnica Playboya diljem svijeta, a pozirala je i za naslovnicu FHM-a. Njena karijera DJ-ice ide uzlaznom putanjom te redovito nastupa na svim kontinentima. Od 2008. godine je jednom mjesečno rezident  u "Radio 1 - Ministry of Sound", jednoj od najpopularnijih i najslušanijih mađarskih radio-emisija. Cijene ulaznica u pretprodaji iznosit će 70 kuna, za VIP 120 kuna, a na dan koncerta iznosit će 100 kuna, odnosno 150 kuna za VIP sektor.

Zvijezda Premier Lige zabavljao se u dubrovačkom Revelinu

Noviji zvuk i zarazne plesne ritmove donijet će zasigurno dva DJ-a, Tujamo i Moguai, koji se svojim inovativnim zvukom vrtoglavo penju prema listi najtraženijih svjetskih DJ-a.

20. lipnja u Culture Club Revelin dolazi poznati njemački DJ Tujamo, koji je započeo s produciranjem još 2006. i nakon uspjeha u Njemačkoj i Europi, počeo je osvajati i svjetsko tržište: Australiju, Južnu i Sjevernu Ameriku. Cijena ulaznica u pretprodaji je 70 kuna, za VIP 120 kuna, a na dan koncerta cijena ulaznica iznosit će 100 kuna, za VIP 150 kuna.

Culture Club Revelin dijeli Vam 2x2 ulaznice za nastupe popularnog njemačkog DJ- Tujama u petak te za atraktivnu Viktoriu Metzker kojoj će se pridružiti Dreamgirls u subotu. Pošaljite nam zašto biste baš Vi trebali osvojiti karte, zajedno s osobnim podacima i kontakt brojem telefona, na mail natjecaj@novatv.hr

Moguai će nastupiti 27. lipnja u Dubrovniku, a stekao je status jednog od najinovativinijih i najtraženijih Dj-a i producenata svoje generacije. Tijekom svoje vrtloglavo uspješne karijere njegov nevjerojatan talent i rad u studiju, te očarajvajući DJ setovi donijeli su Moguai-u svjetsku slavu. Cijena ulaznica u pretprodaji je 70 kuna, a za VIP 120 kuna.

Culture Club Revelin može se pohvaliti i jakom rezident ekipom Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE koji svaku večer dobro zagrijavaju i drže rasplesan podij do ranih jutarnjih sati. Jaka ljetna house rezidencija 'DANCElectric Residency' svakog tjedna provest će goste kroz clubbing house ritmove te ugostiti par jako zanimljivih inozemnih i domaćih imena. Karte možete pronaći na ulazu po cijenama od 50 kuna te VIP ulaznice po cijeni od 120 kuna. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene