Nova pjesma Jurice Popovića napisana je i uglazbljena počast Davidu Bowieju.


Naš poznati glazbenik, Jurica Popović snimio je posvetu nedavno preminuloj glazbenoj legendi Davidu Bowieju. Pjesmu, koju je sam napisao i uglazbio, prikladno je nazvao 'Bon Voyage David Bowie'.

Vezani članci Jimmy Stanić sa suprugom Barbarom (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Jimmy Stanić i u 90. godini pršti energijom: ''Jesam u godinama, ali to ne smeta ako ste raspoloženi'' Stjepan Jimmy Stanić i Jurica Popović (FOTO:PR) Tužnu životnu priču pretočili u pjesmu: "Otišao je u Irsku, trbuhom za kruhom"

'David Bowie označio me glazbeno i svjetonazorski. Kako sam godinama član svjetske Bowijeve fan stranice na Facebook-u, nakon premijere ondje ću pjesmu podijeliti i poslati je Davidovoj supruzi Iman. Bez ikakvih očekivanja i sa zadovoljstvom. Pjesma je pisana na engleskom i francuskom jeziku. Koristio sam neke sintagme i riječi koje je Bowie koristio u pjesmama i nazivima albuma te ih ukomponirao. Sama činjenica da sam ostavio trag diljem interneta vezan za modno glazbenu ikonu i svog uzora, te se na taj način povezao s njime, je za mene ispunjenje dječačkog sna', kazao je Jurica.