Jure Brkljača predstavlja novu pjesmu i spot imena "Prozor" sa svog albuma prvijenca.

Galerija


Još jedna pjesma s albuma prvijenca "Ostani tajna moga života" Jure Brkljače - "Prozor" , dobila je svoj vizualni epilog. Video spot za baladu o skrivenoj, ali pravoj ljubavi, koju autorski potpisuje Miroslav Rus, snimljen je na lokaciji Hrvatskog glazbenog zavoda koji je zaštićeni spomenik kulture i graditeljski biser s jednom od najljepših dvorana u Zagrebu.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Sreća u nesreći! Dijete palo s trećeg kata i zadobilo samo lakše ozljede. Spasila ga nevjerojatna slučajnost Jure Brkljača Za ovog mladog Zadranina čak je i neprežaljeni Oliver govorio da je poseban glazbenik, a on je sad osvojio i srca publike!

Uz Juru, u video uratku pojavljuju se profesionalni plesači koji su dodatno obogatili cijelu glazbenu priču svojim plesnim vještinama. Paula Jeričević, koja je do sada jedanaest puta osvojila državno prvenstvo u plesu, te Mario Ožbolt jedan od najboljih plesača Hrvatskog sportsko plesnog saveza, a za sve se pobrinula vrijedna ekipa Hit produkcije.

Ni sam Jure nije skrivao svoje zadovoljstvo radeći na novom video spotu za pjesmu "Prozor" koju je ove godine predstavio na Šibenskom festivalu, a za koju je osvojio i treću nagradu publike,

"Zaista mogu reći kako sam istinski uživao na snimanju spota za moju novu pjesmu 'Prozor', koju sam po prvi puta uopće izveo na ovogodišnjim večerima šibenske Šansone, a koja se isto tako nalazi na mom albumu prvijencu 'Ostani tajna moga života'. Radi se o klasičnom spotu u kojem sjedim za klavirom i sviram, a cijeli ugođaj upotpunili su dodatno vrhunski plesači Paula Jeričević i Mario Ožbolt, kojima se ovim putem zahvaljujem od srca. Oni su svoj dio odradili stvarno profesionalno, kao i ekipa Hit produkcije na čelu s Hrvojem Banićem, s kojim je uvijek zadovoljstvo i gušt raditi. Najbolje je da ne govorim previše, to se mora doživjeti kao cjelina, jer pjesma i video spot zajedno to i jesu, a ja vjerujem u nju i radujem se izlasku ovog uratka', potvrdio je Jure.

Nova balada "Prozor", autorsko izvođačkog dvojca Jure Brkljače i Miroslava Rusa, zasigurno će probuditi mnoge ljubavi i donijeti dah posebne emocije na koju nitko ne ostaje ravnodušan i kao takva savršena je uvertira za romantičnu jesen za koju vjerujemo da će se još dugo slušati.