Novi spot

Jure Brkljača pripremio je novu glazbenu poslasticu, poslušajte kako zvuči ''Lipa''

Jure Brkljača, Lipa Jure Brkljača, Lipa 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jure Brkljača, Lipa +0 Jure Brkljača, Lipa Galerija

Pjesma i spot, jednostavnog i upečatljivog naziva ''Lipa'', nastavak su suradnje s Miroslavom Rusom te ponovni zajednički 'izlet' u mediteranski zvuk i glazbeni ugođaj.

Mladić od kojeg se očekuju najveća postignuća, koji je i do sada svojim pjesmama i nastupima uzburkao scenu, Jure Brkljača pripremio je novu glazbenu poslasticu.

Pogledaj i ovo Koncert Trag u beskraju - 10 velika galerija Nikad emotivniji koncert "Trag u beskraju", donosimo najposebnije trenutke: "Oliver je Velu Luku napravio glavnim gradom Hrvatske!"

Pjesma i spot, jednostavnog i upečatljivog naziva 'Lipa', nastavak su suradnje s Miroslavom Rusom te ponovni zajednički 'izlet' u mediteranski zvuk i glazbeni ugođaj.

''Jednom prigodom, preslušavajući zajedno Rusove instrumentale, ova mi je skladba odmah ušla u uho. Bila je to ljubav na prvo slušanje. Mislim da je ovo jedna od pjesama, koja će obilježiti moj prvi album, a u tekstu se svatko može pronaći. Uživajte, kao što i mi uživali, dok smo je stvarali.', kazao je Jure.

Slušajući 'Lipu' ponovno se nameće zaključak kako su Jure i Rus, željeli pjesmu, koja će trajati duže od uobičajenog instant roka trajanja.

''Vozeći Juru sa snimanja odlučio sam mladom zadraninu pokazati kvart u kojem sam odrastao. I baš u trenutku kada smo ulazili na staro dvorište sa cd je zasvirao instrumental pjesme o kojoj pričamo. Jure mi je rekao, da mu je pjesma prelijepa i da bi je volio pjevati. Ja sam trenutačno zaustavio automobil i pred njim napisao tekst za pjesmu koju sada zovemo ''Lipa''. Otpjevao ju je tako, da mi nije žao, što sada ta pjesma više nije instrumental'', istaknuo je Rus.

Kada govorimo o spotu za novu pjesmu, možemo samo reći, art u najelegantnijem izdanju. Ekipa iz Hit Produkcije odradila je odličan posao, zaokruživši ovu glazbenu priču u zanimljivu cjelinu.

Kako izgleda ''Lipa'' Jure Brkljače pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene