Jure Brkljača predstavlja svoj album prvijenac "Ostani tajna moga života".

Galerija


Jure Brkljača prošao je dug put od prvih pojavljivanja u natjecateljskom showu do dolaska u Hit Records. Tamo je ostvario uspješnu suradnju s timom Miroslava Rusa, a rezultat toga rada je i album "Ostani tajna moga života".

Vezani članci Jure Brkljača Jure Brkljača novom pjesmom i spotom 'Znao sam', ispunio želju Kristini iz SOS Dječjeg sela Lekenik Jure Brkljača (Foto: Hit Produkcija) Pjevač spašavao mladića koji je sletio s prijateljima u more u Zadru: "Izvukli smo jednog, nažalost, nismo mogli više"

"Ovaj album prvijenac je sav rad ovih pet godina, od početka moje službene karijere, ali je to ujedno i potvrda, kako je u životu sve moguće, ako dovoljno želiš i to živiš. Moj početak stvaranja pjesama u svojoj sobi za klavirom, kada je za mene izdavanje albuma bilo miljama daleko, a sada je to stvarnost. Album 'Ostani tajna moga života' za mene će biti vječna uspomena na moju mladost i na vrijeme u kojem sam odrastao, te kako sam se osjećao. Želim zahvaliti cijelom mojem timu, Mihaelu Blumu, Zvonimiru Domazetu, Josipu Cvitanoviću, Fedoru Boiću, koji su radili na pjesmama. Posebno hvala Miroslavu Rusu, koji potpisuje većinu pjesama, te koji me je prepoznao među prvima, kako kao autora, tako i pjevača. Također, želim se zahvaliti i Tonyju Cetinskom, koji me usmjerio na najbolji mogući način i naravno hvala cijelom Hit Recordsu, koji su za mene radili kao što nitko ne bi", rekao je Jure.

Novi album "Ostani tajna moga života" donosi četrnaest novih pjesama, od kojih su mnoge već poznati hitovi, "Ne postojim kad nisi tu", "Znao sam", "Ovo je istina" otpjevana u duetu s Tonyjem Cetinskim. U istoimenom izdanju nalazi se nekoliko Jurinih autorskih skladbi, uz one poznate Miroslava Rusa, te jedne pjesme Jure Stanića.

Riječi zadovoljstva urađenim poslom nisu izostale niti kod Miroslava Rusa.

"Rad na albumu prvijencu Jure Brkljače, nešto je najbolje što mi se dogodilo u posljednjih nekoliko godina, što se tiče autorskog rada. S obzirom da izuzetno cijenim njegova autorska ostvarenja, trudio sam se da se kao nikada do sada približim zvuku mediterana. Jure je pjevač čiji je uspon neminovan i autor koji će donijeti jako puno lijepih pjesama. Njegova smirenost, rekao bih čak i odgoj, uz sav talent koji posjeduje učinili su za mene ovo snimanje bajkom.
Sve pjesme koje sam uradio za album 'Ostani tajna moga života', kao i naslovnu, uradio sam iz sve snage, kao što sam donio i na albume najvećih regionalnih izvođača, jer ja Juru i pored njegovih godina s vjerom svrstavam među njih", istaknuo je Miroslav Rus.

Prije 30 godina tepali su joj da nema ljepše glumice od nje, a onda se suočila s dijagnozom koja joj je promijenila izgled i život

Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće