Ljubavna balada

Svojom novom pjesmom talentirani i zgodni Jure Brkljača izrekao nam je svoje najdublje tajne

Jure Brkljača i Nuša Prižmić Jure Brkljača i Nuša Prižmić Hit Produkcija/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jure Brkljača Jure Brkljača i Nuša Prižmić Jure Brkljača +0 Nuša Prižmić Galerija

Jure Brkljača predstavlja novu pjesmu "Ostani tajna moga života" koju je napisao Miroslav Rus, a za istu je snimio i glazbeni video u kojem se pojavljuje i lijepa Nuša Prižmić.

Svi oni koji su s nestrpljenjem očekivali novi uradak Jure Brkljače, dočekali su svoje. "Ostani tajna moga života", nova je ljubavna balada mladog pjevača koja je ugledala svjetlo dana.

Pogledaj i ovo Jure Brkljača "to me izuzetno raduje" Jure Brkljača ovih dana ima razloga za slavlje, a suradnja s našim renomiranim glazbenicima bila je pun pogodak!

Za istoimenu pjesmu i ovoga puta, Jure je imao podršku Miroslava Rusa kao i u nizu uspješnica poput "Ne postojim kad nisi tu", "Ovo je istina", "Lipa" i "Znao sam".

Sam Jure, rekao je kako vjeruje u ovu pjesmu do te mjere osjećajući da će ona ostaviti pečat u njegovoj karijeri, te postati svojevrstan klasik.

"Želim se zahvaliti Miroslavu Rusu kao i dirigentu Josipu Cvitanoviću na aranžmanu", rekao je Jure.

"Zadovoljstvo je obostrano, Jure je još jednom pomaknuo granice od mladog i novog ka zrelom' rekao je Miroslav Rus.

Također je spomenuo i vrlo uspješnu suradnju s aranžerom Josipom Cvitanovićem koji je svojom pojavom u ovom uratku, obogatio ono što Rus zove svojim timom. Kako bi cijela ova glazbena priča imala smisla, ekipa je snimila i video uradak u kome se uz Juru pojavljuje i mlada Nuša Prižmić.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene