Zanimljiva revija

FOTO Juraj Zigman prikazao proces transformacije koji svatko prolazi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čarobnom modnom revijom Juraj Zigman zatvorio je ovosezonski Cro a porter na najljepši mogući način.

Finalna večer Schwarzkopf Cro A Portera završila je velikim scenskim spektaklom poznatog modnog dizajnera Juraja Zigmana i brenda Absolut. Zajednički projekt koji se mjesecima pripremao ostavio je bez daha sve prisutne.

Pogledaj i ovo showbuzz Za svakoga ponešto Zabavni miks zvijezda i mode u četiri dana Cro A Portera!

Haljine u kojima će domaće zvijezde biti itekako primjećene!

Kao dio globalnog projekta 'Transform today', Zigman je pripremio specijalnu modnu priču u kojoj je prikazao vlastitu transformaciju. Već na početku revije, kada su posebne animacije počele izlaziti iz haljina, bilo je jasno da slijedi nesvakidašnja revija.

Upravo te animacije simbolizirale su proces transformacije koji svatko od nas prolazi u sebi na neki svoj individualan način.

Demonstrativno trganje zastora pokazalo je završetak transformacije i izalazak na pistu 'transformirane' Zigman djevojke. Sami taj uvod prikazao je osnovnu poruku Absolut 'Transform today' projekta, transformaciju koja započinje u nama samima, vrlo mistično i skriveno da bi na kraju izlašla na svijetlo dana.

'Moda je za mene jedna velika igra. I nakon mnogobrojnih revija svakom novom oslobodim dio svoje igre i puštam da me odvede u neke moje fantazije, bez ograničenja i opterećenja. Globalni projekt Absolut Transform today mi je upravo to i omogućio, transformaciju moje mode i estetike. Kao dio istoimenog projekta odlutao sam u svijet u kojem se najbolje osjećam', izjavio je Juraj Zigman nakon revije.

'Inspiraciju za ovu kolekciju pronašao sam u nekom svom zamišljenom liku žene koja je strastvena ljubiteljica secesije, te željna transformacije. U želji da se transformira ona odlazi u tropske krajeve i postaje ptica u kavezu svoje tradicije', ispričao je Juraj Zigman o samoj kolekciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene