JEDINSTVENA BOŽIĆNA BAJKA

MAĐIONIČAR JOZO BOZO Oduševio više od tisuću mališana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nasmiješena i sretna lica najmlađih ispunila su malu dvoranu KD Vatroslav Lisinski do posljednjeg mjesta.

Čarolija Božića osvojila je Zagreb. Svjetski poznati hrvatski mađioničar za djecu Jozo Bozo na najljepši način proslavio je 25 godina uspješne karijere i oduševio više od tisuću mališana predstavom Čarobni Božić u Lisinskom. Nasmiješena i sretna lica najmlađih ispunila su malu dvoranu KD Vatroslav Lisinski do posljednjeg mjesta, a jedinstvena božićna bajka ispunjena smijehom, pjesmom i čarolijom na najbolji je način najavila dolazak Božića, najljepšeg dana u godini.

Bajkovitom izvedbom Čarobnog Božića Jozo Bozo pokazao je zašto se već godinama nalazi u TOP 10 svjetskih mađioničara za djecu. Brojni uzbudljivi trikovi iz dugogodišnje karijere očarali su mališane, a dinamična jednosatna predstava s adventskom tematikom oduševila je raznim iznenađenjima i publiku ispunila prekrasnim duhom Božića. Trikovi sa šarenom maramom i divovskim čarobnim štapićem nasmijali su i velike i male, a posebno oduševljenje izazvao je Djed Mraz koji se pridružio Jozi na pozornici i zajedno s mališanima zaplesao uz Zvončiće.

Uz pjesmu i smijeh koje je pripremio najmlađima, Jozo Bozo pokazao je i veliko srce te u ovo božićno vrijeme pokazao da misli i na one manje sretne. Prikupljena sredstva od predstave Jozo će donirati Domu za djecu u Laduču i tako njihovim malim štićenicima osigurati čarobne praznike.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene