Joško Čagalj Jole proslavio je 20 godina karijere u rasprodanoj zagrebačkoj Ciboni.

Galerija


Sinoć je održan najveći tulum u gradu. Točnije, jedan od najpopularnijih glazbenika – Joško Čagalj Jole proslavio je 20 godina karijere u rasprodanoj zagrebačkoj Ciboni. Pravi tulum nastao je već s prvim taktovima hita 'Maksimalno', što je bio znak da će ovo biti maksimalno dobar koncert. Redao je Jole svoje hitove koje je zborski pjevao sa svojom publikom.

Vezani članci Jole (Foto: PR) - 1 Jole iskreno o svojim počecima: ''Prvi nastup imao sam u kafiću pred 50-ak ljudi'' Jole (Foto: Dnevnik.hr) Jole nam je otkrio zašto divu Doris Dragović smatra svojom drugom mamom!

Njegova nevjerojatna energija i pozitivan stav, na noge podigla je rasprodanu Cibonu. Sinoć su na koncertu bili i Jolini mnogobrojni prijatelji – Aleksandra Dojčinović, Sandra Perković, Valent Sinković, Tomislav Madžar, Marija Borić, Dalibor Petko, Tonči i Ivan Huljić, Joško Jeličić, Lana Klingor, Neno Belan, Mate Bulić te mnogi drugi.

Jole (Foto: Bojan Zibar)
Jole (Foto: Bojan Zibar) Foto: Bojan Zibar

U svaki svoj nastup, Jole ulaže cijeloga sebe i upravo je ta iskrenost i predanost koju publika i obožavatelji prepoznaju. Na velikom koncertu karijere u Ciboni pridružili su mu se i Jelena Rozga, Klapa Rišpet, Milan Terze i Luka Basi. Posebno emotivno je bilo kada su Jolu na pozornici iznenadile njegove tri kćerke – Iva, Ema i Tia koje su mu donijele veliku slavljeničku tortu, te je Jole pustio suzu. Tijekom večeri dogodilo se još jedno iznenađenje kada su se na pozornicu popele Joline najveće obožavateljice s specijalno dizajniranim majicama za koncert, te je Jole po drugi put zaplakao od sreće.

Publika svog omiljenog pjevača niti nakon bisa nije puštala da ode pa je Jole bio primoran otpjevati još dvije pjesme i to ‘Malo mi za sriću triba’ od Doris Dragović te ‘Cesarica’ od Olivera Dragojevića. Na kraju je publika ispratila Jolu s ovacijama ‘Jole mi te volimo!’

Jole (Foto: Bojan Zibar)
Jole (Foto: Bojan Zibar) Foto: Bojan Zibar

"Mnogi su mi godinama govorili - Jole vrijeme je za veliki zagrebački koncert, no ja sam znao da za tako veliki koncert mora biti dobar razlog. A ovih 20 godina je dovoljno dobar razlog. Srce mi je ispunjeno. I sretan sam kao dite što smo sinoć napravili tulum za pamćenje. Vi ste moje remek djelo. Hvala vam" – poručio je Jole.