Ispunila očekivanja

ŽELJNO IŠČEKIVANI KONCERT Josipa Lisac zapalila Dubrovnik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Josipa Lisac, diva hrvatske glazbe sinoć je održala koncert u jedinstvenom prostoru dubrovačke Ville Sheherezade.

Koncertom u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama koju grupacija Adriatic Luxury Hotels organizira dvanaestu godinu zaredom, najviše su bili oduševljeni Josipini brojni fanovi iz Dubrovnika koji su željno iščekivali nastup zvijezde u intimnom prostoru Ville Sheherezade koja je samo za ovu progodu otvorena javnosti.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac Objavila ga na TikToku Pogledajte hit-video Josipe Lisac prije njenog koncerta za pamćenje u Zagrebu: "Jao, kako je slatko!"

Josipa je sinoć ispunila sva očekivanja, koncert za koji se tražila karta više, potrajao je do sitnih sati a oduševljeni gosti su uživali u ambijentalnom prostoru u kojem je Josipin umjetnički izričaj došao do punog izražaja. Vrt Ville sinoć je bila savršena pozornica za uživanje u Josipinom iskonskom prepuštanju glazbi čiji je izuzetan talent i fascinantan glas ispunio prostor. Koncert se tako pretvorio u umjetnički performans gdje su slušatelji mogli uživati u neuobičajenim izvedbama Josipinih brojnih hitova.

Josipa Lisac je i ovaj put svoje slušatelje, kroz razgovor i pjesmu odvela na magično glazbeno putovanje prepuštajući se trenutku, prostoru, atmosferi i emocijama, te još jedan put potvrdila svoj kultni status jedinstvene glazbene umjetnice na ovim prostorima.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene