Adriatic Luxury Hotels

Još tjedan dana do besplatnog spektakularnog koncerta Bryana Ferryja na Stradunu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Točno sedam dana dijeli nas od spektakla na dubrovačkom Stradunu!

U ponedjeljak, 30. rujna s početkom u 21.30 sati legendarni britanski glazbenik - Bryan Ferry uz pratnju orkestra održat će spektakularni koncert nakon kojeg će nastupiti poznati nizozemski DJ i producent Sander Kleinenberg.

Pogledaj i ovo showbuzz Elita u Dubrovniku Najbogatiji Hrvat sa zaručnicom uživao u nezaboravnom koncertu

Ovaj jedinstveni događaj koji je ujedno i prvi besplatni koncert velike svjetske glazbene zvijezde u Hrvatskoj, organiziran je od strane grupacije Adriatic Luxury Hotels povodom 100. obljetnice Hotela Excelsior, u suradnji s partnerima projekta – tvrtkama Privrednom bankom Zagreb, PBZ Card American Express i VIPnet.

>> Bryan Ferry poziva sve u Dubrovnik na koncert 30. rujna!

Koncert visoke produkcije Bryan Ferry & Orchestra te DJ nastup Sandera Kleinenberga kruna su proslave obilježavanja obljetnice Hotela Excelsior kojemu će prethoditi prigodni cocktail u Hotelu Excelsior za brojne partnere, stare goste i prijatelje legendarnog Hotela Excelsior.

Kao nekadašnji „frontman“ grupe Roxy Music, a kasnije samostalnom karijerom, Bryan Ferry svojom je glazbom obilježio više desetljeća te slovi kao umjetnik čiji repertoar, uz hitove kao što su „Slave to love“, „Let's stick together“, i „Avalon“, nadilazi generacijske ukuse. Kao resident DJ vodećih svjetskih klubova poput Pache na Ibizi, Crobara u New Yorku, Avalon u Los Angelsesu, Discoteque u Moskvi te Sensation White Parties, Sander Kleinenberg svoj nastup će posebno osmisliti i prilagoditi za Stradun te se tematski nadovezati na koncert Bryana Ferryja.   

Ovaj jedinstveni događaj kao poklon Gradu prigoda je za sve da s nama podijele radost i veselje obilježavanja stoljeće postojanja Hotela Excelsior i ujedno prilika da ovaj događaj još dugo ostane u našim najljepšim sjećanjima.

Svi koji žele doživjeti dio njegove bogate i prepričavane povijesti, ove godine imat će posebno zadovoljstvo biti na pravom mjestu, u pravo vrijeme, slaveći stoljeće Hotela Excelsior!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene