Za točno tri tjedna, od 18. – 20. Kolovoza 2016, u Šibeniku se drugu godinu zaredom održava Deboto festival, namijenjen svim gastro - vinskim entuzijastima, ljubiteljima kvalitetne glazbe I svima onima koji od festivala žele doživljaj za sva osjetila.


Romantična lokacija Tvrđave Sv. Mihovila, te kokteli sa probranim lokalnim sastojcima rezervirani su za prvi dan festivala (18. kolovoza) kao odlična kulisa I dodatni sadržaj za live nastupe bandova I Dj setove. Te večeri princ avandgardnog jazza Jimi Tenor I kraljica soula Nicole Willis predstavit će vam svoj Cola & Jimmu klubski projekt. Nakon njih predstavit će vam se I njemački duo Grandbrothers pomoću koncertnog klavira, predstavit će vam neviđenu transformaciju klasične u modern glazbu. DJ setove predvodi domaćin I savljenik festivala, koji će svoj rođendan proslaviti svirajući b2b sa gostom iznenađenja, uz japanskog veterana jazza Shuyu Okino, te će vas zabavljati do kasnih noćnih sati.

Deboto festival (FOTO: PR)


Kako je Deboto sve samo ne običan festival, uvijek drugačiji po odabiru hrane, pića I glazbe, tako vam ove godine donosimo pop-up street food & wine evente sa poznatim vinarima, kuharima I muzičarima smještenim na Maloj loži u s dijelu Šibenika 19. kolovoza. Očekujte sve samo ne očekivano, DJ setovi domaćih I stranih imena pomicat će granice između jazza I house, funka I elektornike, te diska I hip hopa.

Deboto festival (FOTO: PR)


Kako bismo festival zvršili sa stilom (jer svi veliki festivali to tako rade ), Deboto boat party biti će posljednja stanica ovogodišnjeg hedonističkog putovanja. Od Šibenika do Skradina, preko mora, jezera I rijeke, putovanje ipak moramo začiniti s nečim malo drugačijim, jer to je ono što Deboto zaista jest – drugačiji od drugih. Skradinski rižoto (za one koji ne znaju, sprema se čak 7 sati) dočekat će sve gladne putnike na sada već tradicionalnom Deboto risotto party u Skradinu. Svakako nećete ostati gladni ni dobre glazbe, za nju će se pobrinuti DJ Corrado Bucci, mladi talijanski glazbenik I producent, Art Of Tones aka Llorca, Eddy Ramich I prijatelji koji možda ponovi I svoje rođendansko slavlje I nazdravi sa svima koji su propustili prvi dan festivala.

Deboto festival (FOTO: PR)

Deboto Festival Program:

Četvrtak, 18. kolovoza
Welcome party @ Mala Loža
Live & Clubbing @ St Michael's Fort

Petak, 19. kolovoza
Pop-up music, wine & food event @ Mala Loža
Subota, 20. Kolovoza (Šibenik  Skradin)
Boat party & Deboto Risotto

Festivalska ulaznica: 220kn
Dnevne karte
Tvrđava Sv. Mihovila: 120kn
Boat party: 120kn
Završite ljetnu sezonu hedonističkim vikendom!