Samo 3.700 komada

Požurite po svoje ulaznice za koncert Robbieja Williamsa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveća pop zvijezda današnjice ROBBIE WILLIAMS u sklopu turneje 'Take The Crown' nastupit će 13. kolovoza 2013. godine na stadionu Maksimir.

Do spektakla na Maksimiru ostalo je još samo nekoliko dana! U utorak, 13. kolovoza Robbie Williams će napokon nastupiti u Hrvatskoj! Tjedan dana prije koncerta sustav je pokazao da je dostupno još 3.726 ulaznica za dugoočekivani stadionski spektakl!

Hrvati su požurili po svoje ulaznice, a s njima i veliki broj ljudi iz susjednih zemalja budući da je koncert na Maksimiru jedini u regiji. Također, velik broj stranih turista odlučio se za posjet Hrvatskoj uključivši u svoj aranžman i koncert Robbie Williamsa.

>> Robbiev bend sastoji se od 11 talentiranih glazbenika!


Uz ljepote i posebnosti hrvatskih atrakcija, ovaj veliki spektakl je definitivno jedan od ovogodišnjih motivatora za odabir Zagreba i Hrvatske kao ljetne destinacije za odmor i zabavu. Ostali koncerti na turneji se jako dobro prodaju. Najbliži Zagrebu je koncert u Beču koji je već odavno rasprodan.

Cijene ulaznica su sljedeće:
LOŽA - 999 kn
FAN PIT – 629 kn
SJEDENJE 1 (Zapad dolje) – 459 kn
SJEDENJE 2 (Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje) – 379 kn
STAJANJE - 329 kn
SJEDENJE 3 (Sjever dolje, Sjeveroistok)– 279 kn
 

Na dan održavanja ovog velikog ljetnog spektakla, svim posjetiocima će, uz predočenje ulaznice za koncert, biti omogućeno besplatno korištenje javnog gradskog prijevoza / ZET-a (Zagrebačkog električnog tramvaja) na svim linijama.

Pogledaj i ovo showbuzz Prije koncerta Bandić presretan: Upoznao je Robbieja Williamsa!

Za Williamsov koncert na Maksimiru još uvijek ima ulaznica u gotovo svim kategorijama. Za sljedeće kategorije ostalo je još zasita malo ulaznica: Fan pit, Zapad dolje, Istok dolje i Sjever dolje. Tribina Sjever gore je potpuno rasprodana.

Ulaznice za koncert Robbieja Williamsa dostupne su na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima! VIP je ponosni sponzor koncerta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene